in

Audi e-tron har fået kanonstart

Den ny elektriske Audi e-tron er kommet ud af startblokken med et voldsomt afsæt. 

Flere end 10.000 verden over har allerede lagt en ordre på den miljørigtige SUV, og nu åbner Audi i Danmark også for forudbestilling af bilen. 

Og bestil bare, hvis du vil med på den elektriske bølge, for du forpligter dig ikke til at købe e-tron, og du skal heller ikke af med et depositum. 

Lægger du billet ind på bilen nu, lover Audi dig en plads i køen, når produktionen på den C02-neutrale fabrik i Bruxelles skal planlægges. 

De første Audi e-tron er hos de danske forhandlere omkring årsskiftet, men der er endnu ikke priser på den.

Du kan holde sig opdateret ved at tilmelde sig Audi e-tron-nyhedsbrevet på www.audi.dk/etron. 

Audi e-tron har en rækkevidde på over 400 km (iht. WLTP-testcyklussen), hvilket er passende til lange køreture, når det kombineres med muligheden for at lade med op til 150 kW på hurtigladestandere som den første serieproducerede bil overhovedet.  

I størstedelen af tiden vil den eldrevne SUV dog blive ladet op hjemme hos dig selv med 11 kW eller som ekstraudstyr med 22 kW. Derudover giver Audis egen opladningstjeneste ”e-tron Charging Service” adgang til ca. 80 pct. af alle offentlige ladestationer i Europa. 

Audi e-tron drives af to elmotorer med en systemydelse på op til 408 hk (300 kW) og et drejningsmoment på 664 Nm uden emissioner og næsten helt lydløst.  

Vejgreb og dynamik i al slags terræn og ved alle vejrforhold sikres af en ny generation af quattro: det elektriske firehjulstræk. Det regulerer permanent og fuldt fleksibelt den ideelle fordeling af trækkræfterne mellem de to aksler – i løbet af brøkdele af et sekund 

Pladsforhold og komfort i Audi e-tron svarer til mærkets typiske luksusmodeller. Den er 490 cm lang, 193,5 cm bred og 161,6 cm høj.  

Du kan forhåndsreservere din Audi e-tron på site.audi.dk/reserver-etron

What do you think?

Written by Steen Nielsen

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.

GIPHY App Key not set. Please check settings

Superracer debuterer på Jyllandsringen

Så er der priser på ny Peugeot 508