in

Så er der priser på ny Peugeot 508

299.990 kr.

Det er prisen for den billigste udgave af den ny Peugeot 508 diesel med 130 hk og Active-udstyr. 

I prisen er der inkluderet manuel gearkasse, nødbremsesystem, 8” touchscreen, automatisk klimaanlæg, 12,3” digital instrumentering, læderrat, 16” alufælge, parkeringssensorer bagtil, varme i forsæderne, regnsensor, fartpilot, elektrisk håndbremse, træthedsregistrering og aktiv sporassistent. 

Er du ligesom flere og flere trætte af at træde på koblingen og selv skifte gear, skal du slippe 364.990 kr. for at få automatgear med i pakken. 

Den udgave hedder Allure og er udover basisversionen udstyret med Apple CarPlay, 7” alufælge, fjernlysassistent og blind vinkel-system, 10” touchscreen, navigation, automatisk nødopkald, forskellige køreindstillinger, p-sensorer foran og midterarmlæn og skolen bagi.  

Modelprogrammet i Danmark omfatter to benzinmotorer og tre dieselmotorer, og udstyrsniveauerne hedder udover Active og Allure også GT Line og GT. 

Topmodellen, GT, fås enten med en 2-liters BlueHDi-dieselmotor med 177 hk eller en 1,6-liters PureTech-benzinmotoren med 225 hk. Begge er med ottetrins automatgearkasse.  

508 GT har bl.a. 18” alufælge, Focal lydanlæg, nøglefri adgang og start, bakkamera og sæder med betræk i Alcantara og læder. 

Uanset om du vælge diesel eller benzin er prisen den samme: 544.990 kr. 

Se alle priser ud udstyr her: www.peugeot.dk

 

What do you think?

Written by Steen Nielsen

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.

GIPHY App Key not set. Please check settings

Audi e-tron har fået kanonstart

Jan Magnussen siger farvel til DTC