in

VW skærer toppen af T-Roc

Sommer er ved at gå på hæld, og drømmen om en cabriolet er skubbet lidt i baggrunden.

Det må blive næste år!

Og ganske belejligt sender VW en topløs udgave af SUV’en T-Roc på markedet til foråret.

Den får verdenspremiere på biludstillingen i Frankfurt den 12.september. 

Med udgangspunkt T-Roc’s kombination af funktionalitet, køredynamik og teknologi tilfører T-Roc Cabriolet en større diversitet til det boomende markede for SUV’er.  

Og navnet siger det hele: T’et, som er afledt fra Tiguan og Touareg, kendetegner T-Roc-familien som SUV’er, mens “Roc” positionerer T-Roc som en crossover, der rusker op i eller ”rocker” segmentet for kompakte SUV’er 

Som en videreførelse af traditionen fra Boblen og Golf Cabriolet er T-Roc Cabriolet udstyret med en klassisk stofkaleche, der består af stellet, en indvendig loftbeklædning, en heldækkende polstringsmåtte og det udvendige betræk.  

Dens standardmonterede fuldautomatiske, elektrohydrauliske kaleche åbnes på blot ni sekunder, enten via en knap i midterkonsollen eller et tryk på nøglen, hvis du står udenfor bilen. Åbning og lukning af kalechen fungerer også under kørsel ved hastigheder på op til 30 km/t.  

Når det gælder udstyret, sætter Volkswagen en klar linje: Kunden kan vælge mellem den designorienterede udstyrslinje “Style” og den sportslige “R-Line”. Hvis man ønsker at forøge stilfaktoren, kan man til begge udstyrslinjer bestille op til 19″ store letmetalfælge i stedet for de standardmonterede 17″-fælge. 

Motorprogrammet omfatter to benzinturbomotorer med 115 hk (200 Nm drejningsmoment) eller 150 hk (250 Nm drejningsmoment). Den 1,0-liters trecylindrede motor med 115 hk er som standard koblet sammen med en 6-trins manuel gearkasse, mens den mere kraftfulde firecylindrede motor med 150 hk også fås med en 7-trins dobbeltkoblingsgearkasse som ekstraudstyr. 

Den åbne T-Roc produceres på Volkswagens fabrik i Osnabrück, der har en lang tradition for at producere cabrioleter bl.a. cabrioletvarianterne af Boblen og af Golf. 

Prisen bliver først meldt ud i det ny år. 

What do you think?

Written by Steen Nielsen

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

GIPHY App Key not set. Please check settings