in

Heiselberg og Jägermeister BMW’en

Jan Heiselberg luftede sin 1973’er Niki Lauda BMW 3.0 CSL replica i to løb sidste år, den ene gang ved Classic Race Aarhus, den anden i Copenhagen Historic Grand Prix.

Og det gav resultatmæssigt fuldt hus. Fire løb, fire sejre!

Jan Heiselberg, Esbjerg: Vanevinder!

Men i år skal den flotte Jägermeister BMW på flere opgaver. De to sejre sidste år i Aarhus skal forsvares og Jan Heiselberg går også efter DM-titlen i 76-klassen.

Og han forventer sig meget af sæsonen. 

“Jeg mangler stadig at få bilen finjusteret og ind under huden, men med de flere løb i år, skal det nok komme og så er det vel ikke for meget at forvente noget stort,” siger den esbjergensiske BMW-specialist. 

Det har taget ham fem år at bygge den potente BMW med 6-cylindret rækkemotor på 3500 ccm og 360 hestekræfter.

Det meste er håndbygget efter de billeder, der findes af originalen. 

Jan Heiselberg gjorde sig virkelig kendt i historisk race med sin “gamle” super-flotte BMW 2002 Ti. Den er nu sendt på pension, men står stadig hjemme på matriklen.

“Og der bliver den stående,” siger Heiselberg, 

Sæsonen i historisk motorsport starter på FDM Jyllandsringen den 24.-26. april, og det er første og sidste chance for at få bilen helt op på dupperne inden løbet omkring Mindeparken.

“Jeg glæder mig helt vildt til at komme tilbage til Classic Race Aarhus, for det er virkelig et arrangement, der rykker,” siger Jan Heiselberg. “Det er hyggeligt, banen er fantastisk og løbet er velorganiseret.” 

“Godt gået Aarhus”.

What do you think?

Written by Steen Nielsen

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

GIPHY App Key not set. Please check settings