in

Tusinder har bestilt elektrisk Volvo

Ville du købe en bil, du hverken har set live, rørt ved eller kørt i? 

Nej, vel! 

Men det er ikke noget problem på udenlandske markeder, hvor Volvo har modtaget flere tusinde faste ordrer på deres første helt elektriske SUV, XC40 Recharge P8. 

Du får chancen for at gøre det samme til efteråret, hvor bilen kan bestilles i Danmark. 

Produktionen og de første kundeleverancer af XC40 Recharge P8 er planlagt til at begynde senere på året, men først i 2021 vil den blive leveret til køberne i Danmark. 

Firehjulstrækkeren XC40 Recharge P8 har en rækkevidde på over 400 km (WLTP) på en enkelt opladning og en effekt på 408 hk. Med en hurtiglader oplades batteriet til 80 pct. af dets kapacitet på 40 minutter. 

Det nye Android-drevne infotainmentsystem tilbyder kunderne en hidtil uset fleksibilitet, forbedret intuitivitet og indlejret Google-teknologi og -tjenester, såsom Google Assistant, Google Maps og Google Play Store. 

XC40 Recharge P8 modtager også større opdateringer af software og operativsystem trådløst. 

Mens Volvo Cars’ sikkerhedsteknikere på den ene side har bygget på den originale XC40’s fremragende sikkerhedsstandarder, har de på den anden side fuldstændigt nydesignet og forstærket XC40 Recharge P8’s frontkonstruktion for at imødegå fraværet af en motor, leve op til Volvo Cars’ høje sikkerhedskrav og hjælpe med at sikre folk lige så godt som i enhver anden Volvo. 

Batteriet er beskyttet af et sikkerhedsbur, der befinder sig midt i bilens karosseristruktur. Dets placering i bilens gulv sænker desuden bilens tyngdepunkt og giver bedre beskyttelse mod overrulning. 

Inde i bilen giver en innovativ tilgang til alsidig funktionalitet føreren masser af opbevaringsplads, for eksempel i dørene, under sæderne og i bagagerummet. I og med at bilen ikke har en forbrændingsmotor, får føreren endnu mere opbevaringsplads end i den almindelige XC40 via en såkaldt ‘frunk‘, et opbevaringsrum under frontklappen. 

Det lyder alt sammen spændende, så vil glæder os til at prøve den. 

What do you think?

Written by Steen Nielsen

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

GIPHY App Key not set. Please check settings