in ,

Toyota sætter pris på “lille” GR Supra

Toyota har igen åbnet for salget af topmodellen GR Supra med 340 hestes 6-cylindret motor, og samtidig er der kommet priser på den ny 4-cylindrede udgave. 

Den koster i den billigste af de tre udstyrsvarianter 789,990 kr. og med sine 258 hestekræfter og minus 100 kg i egenvægten i forhold til storebroderen er den både velkørende og hurtig. Det vil sige 0-100 på 5,2 sek., hvilket blot er 0,9 sek. langsommere end top-versionen. 

Det, du må give køb på, er lyden fra den 6-cylindrede motor. Den er bare så fed!

Men kan du leve uden den, så kan du til gengæld glæde dig over, at den firbenede maskine har et drejningmoment på 400 Nm allerede fra 1550 omdrejninger. Altså et eminent bundtræk.

Og med den lettere motorer kan du samtidig forvente at få en bil, der er endnu mere i balance med sig selv takket være 50/50 vægtfordelingen! Derfor lidt mindre lunefuld end modellen med den store maskine,

Live-udgaven til de 790.000 kr. er med bl.a. særlige sportssæder med Alcantara-indtræk, elektrisk lændestøtte og sædevarme, 18” alufælge, LED-forlygter og –baglygter, 6.5 tommer multimedie touchskærm, en sikkerhedspakke med automatisk nødbremse, vejskiltegenkendelse, advarsel for vognbaneskift og fartpilot samt meget andet ..  

Ønsker du mere udstyr, kan du tage springet til “Sport”-udgaven til 840.000 kr. Her er der ekstra fokus på nogle af de særlige dyder, som generelt kendetegner GR Supra og dens udviklingsrødder i motorsportsafdelingen.  

Det indebærer bl.a. en adaptiv variabel undervogn, sportsbremser og et aktivt differentiale, som alle er finesser, der løfter bilens i forvejen meget høje køreegenskaber.  

Derudover er Sport-versionen også udstyret med en 8.8 tommer multimedie touchskærm med integreret navigation som standard.

Højeste udstyrsvariant af GR Supra 2.0 til 890.000 kr. har ligesom den eneste udstyrsvariant i GR Supra 3,0 fået navnet Premium. Det er udstyrsudgaven til individualisten, der ønsker det ultimative udstyr til sin sportsvogn og samtidig går op i detaljen. 

Her kan man blandt andet kunne sætte sig til rette i luksuriøse el-justerbare lædersæder, oplade sin smartphone trådløst og nyde tonerne fra det kompetente JBL-lydsystem i kabinens 12 indbyggede højttalere.  

Den ny Toyota GR Supra bygges på Magna Steyr-fabrikken i Graz i Østrig. 

 

What do you think?

Written by Steen Nielsen

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

GIPHY App Key not set. Please check settings