in

Total-triumf for “Dane Train” i Texas

Sådan!

Nicki Thiim og Marco Sørensen vandt nattens afdeling i GT-Pro i WEC på COTA i Texas.

De var i spidsen (bortset fra tidspunktet omkring det første pitstop) i alle af løbets seks timer efter imponerende kørsel.

Det var Marco Sørensen første sejr i et WEC-løb og Nicki Thiims første siden Bahrain i 2014.

Sejren betød samtidigt, at den danskeejede Aston Martin Vantage V8 overtog føringen i bøde kører og team-mesterskabet.

En fantastisk triumf for de to kører, men også for ejeren af Young Driver-bilen, Jan Struve.

“Resultatet er bedre end en drøm. Jeg er virkelig stolt af alle i teamet og vores kørere – alle gjorde et fremragende stykke arbejde,” siger Young Driver AMR’s Jan Struve. 
“Marco og Nicki var mere motiverede end nogensinde før og leverede en stærk performance under alle slags forhold. Oven i det, var vores arbejde i pitten fremragende. At vi nu fører kører- og hold-mesterskabet gør denne sejr endnu mere speciel. Vi er nu i en meget lovende position til de resterende tre runder.”

For sidste års vinder af WEC-afdelingen på COTA og regerende mærkeverdensmester for Porsche, Michael Christensen, blev løbet en ny skuffelse.

De sluttede sidst en omgang nede.

”Vi må erkende, at det har været svært i år. Helt generelt har vi slet ikke den samme fart, som vores konkurrenter. Men vi giver ikke op,” siger Michael Christensen.

David Heinemeier Hansson, i en Porsche i GTD-klassen kunne ikke følge sejren i forrige afdeling i Mexico. De lagde sig i spidsen i starten, men droppede ned på femtepladsen.

What do you think?

Written by Steen Nielsen

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

GIPHY App Key not set. Please check settings

One Comment

  1. Ja, for pokker da. En stor sejr til de 2 gutter og ikke mindst for Jan Struwe, der betaler en stor del af gildet. Dejlig dag for Dansk motorsport – og for alle de mæcener og entusiaster, der er meget vigtige for vore heldigvis mange unge talenters karriere.