in

Super-finale af Audi Sport-talent

Nicklas Nielsen sluttede sæsonen af med maner.

Audi Sport Academy-køreren sikrede sig med to andenpladser i finaleløbet i Audi TT Cup på Hockenheim en tredjeplads i mesterskabet og titlen som bedste rookie.

Triumfen kommer bare en uge efter, at han sikrede sig titlen som årets debutant i den internationale tyske Formel 4-klasse.

I sandhed en imponerende sæson for den bare 19-årige østjyde, der sidste år forlod kartingsporten, hvor han i en årrække har hørt til den absolutte elite i verden.

Audi valgte efter nogle test, at indlemme danskere og sydafrikaneren, Sheldon van der Linde, i deres juniorprogram, hvor de vil blive oplært i alle motorsportens aspekter.

De skal gøres til komplette racerkørere.

Nicklas Nielsen har allerede kørt mange testkilometer i R8 GT3-racere med Audis fabrikskørere som instruktører, og er ved at være klædt på til den kommende sæson.

“Det er endnu ikke fastlagt, hvilken serie, jeg skal køre i, med det det bliver en topserie,” siger han til vildmbiler.dk.

Formel-racing har stadig Nicklas Nielsen store interesse, så kommer der et godt tilbud til den kommende sæson, vil det bliver overvejet.

“Line nu er alle gode kræfter rettet mod en karriere i GT-sporten,” siger han.

What do you think?

Written by Steen Nielsen

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

GIPHY App Key not set. Please check settings