in

Audi-talent går efter nyt rookie-mesterskab

Audi Sport Academy Driver Nicklas Nielsen sluttede sæsonen af i den internationale tyske Formel 4-klasse på Hockenheim som samlet vinder af rookie-mesterskabet.

“Det var det, jeg gik efter før sæsonstarten, men efter de første løb i serien, hvor jeg scorede mange point, ændrede jeg målsætning til i stedet at gå efter podieplacering i mesterskabet,” fortæller Nicklas Nielsen til vildmbiler.dk.  

“Men jeg måtte lidt længere henne i sæsonen erkende, at de største team med store budgetter var umulige at konkurrere med, så jeg er glad for at blive bedste rookie.”

Med løbet på Hockenheim siger Nicklas Nielsen farvel og tak til formel-racing, i denne omgang i hvert fald.

Og næste weekend er der finale i Audi TT Cup, hvor det danske super-talent er et point efter den anden Audi Sport Academy Driver, sydafrikaneren Sheldon van der Linde, i rookie-mesterskabet.

“Sheldon er en hurtigt kører, men han skal få kamp til stregen, for jeg vil have det mesterskab,” siger Nicklas. 

Nicklas Nielsen vinder rookie-mesterskabEfter TT Cup-finalen sætter Nicklas Nielsen fuld fokus mod næste sæson, hvor han skal køre Audi GT3 LMS.

“Der er endnu ikke noget endeligt på plads, men jeg tror det bliver i ADAC Masters og måske med Sheldon van der Linde som medkører. Tidligere har Audi haft det princip, at sætte en juniorkører sammen med en prof, men jeg fornemmer, at de næste godt kan finde på at sætte to juniorkørere sammen,” fortæller Nicklas Nielsen. 

Det unge Team Danmark-talent har to gange fire dage testet en GT3-racer med Audi Sport, og venter nu med spænding på, hvad de melder ud med.

What do you think?

Written by Steen Nielsen

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

GIPHY App Key not set. Please check settings