in

Så dyr er den vildeste Alfa Romeo Giulia

3,3 mio. kroner! Det er prisen, hvis du vil være ejer af Alfa Romeo 110 års jubilæumsmodellen Giulia GTA og GTAm danske nummerplader 

Og være en af de 500 i hele verden, der får mulighed for at købe den. 

De to modeller er inspireret af den oprindelige Alfa Romeo Giulia GTA fra 1965 og er baseret Alfa Romeo Quadrifoglio. De har en endnu mere kraftfuld udgave af Quadrifoglios V6-motor 2,9 liter med biturbo, som nu yder 540 hk. Samtidig er vægten reduceret betydeligt med udbredt brug af kulfiber og andre letvægtsmaterialer, der bringer vægten 100 kg ned i forhold til Quadrifoglio. 

Vægtreduktionen gør GTA og GTAm i stand til at præstere som kun ganske andre. Bruger du Launch Control kan du ramme 100 km/t. på blot 3,6 sekunder.  

Med fire sæder er Giulia GTA en superbil til hverdagen, mens GTAm med to sæder og sekspunktsseler mere er tænkt til sjov racerbanen.  

Begge kan dog godkendes til kørsel på almindelig vej. 

Med bilen følger en hjelm i specifikt design, en køredragt, sko, handsker, dækken til bilen og et særligt kørekursus, der er sammensat af Alfa Romeo Driving Academy. 

For Alfa Romeo GTA og GTAm er sat i verden for at tilbyde den ypperste køreglæde samt unikke og eksklusive tilpasningsmuligheder. Derfor har Centro Stile Alfa Romeo udarbejdet en række muligheder for at præge GTA og GTAm, der er baseret den oprindelige Giulia GTA’s rige historie inden for motorsport. 

For eksempel kan fronten fås med separat farve, som den oprindelige Giulia GTA havde, for at man kunne adskille de enkelte biler i de forskellige løb. 

 Desuden kan kølerhjelmen fås med fx korset eller Biscionen fra Alfa Romeos logo eller farverne fra det italienske flag, ligesom siderne af bilen kan præges med striber og numre 

Udover mulighederne fra Centro Stile Alfa Romeo kommer GTA og GTAm i tre farver – GTA Red, Trophy White og Montreal Green – ligesom det italienske flag.  

Desuden kan farverne bremsekalibre, syninger i kabinen og sikkerhedsseler foruden styrtbøjlen GTAm tilpasses.  

Du kan se de forskellige muligheder i konfiguratoren https://gta.alfaromeo.com/ 

What do you think?

Written by Steen Nielsen

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

GIPHY App Key not set. Please check settings

BMW 5-seriens ansigtsløftning afsløret 

TCR-klassen debuterer uden tilskuere