in ,

BMW 5-seriens ansigtsløftning afsløret 

 

Til efteråret er det fire år siden den nuværende BMW 5-serie blev præsenteret, så det er ved at være tid til et facelift, hvis den skal fastholde trykket på konkurrenter som Audi A6, Mercedes E-Klasse samt Volvo S90 og V90. 

Og den kommer efter sommerferien. BMW har endnu ikke officielt afsløret noget om lanceringen, men de billeder, der er blevet frigivet online er sandsynligvis forberedelsen i en præsentation i efteråret. 

Det man først bemærker på den ny model er, at 5-serien heldigvis ikke har fået den store næse 7-serien fik for et år siden.  

Bilen på billederne er udstyret med M Sport-pakken, og der er klare forskelle i kofangerafsnittet med lige linjer og større luftindtag. Bagenden er kun lettere ændret. 

På nogle af billederne, vi har set, står der 530e på bagklappen ,og det betyder, at det er en plug-in hybrid med en 4-cylindret benzinmotor, der sammen med en elmotor yder 252 heste og 420 Nm. 

En opladningshybrid, 545e, med samme drivlinje som 745e, dvs. en 3-iters rækkesekser, der sammen med elektrisk hjælp får 394 heste og 600 Nm. 

BMWs opladningshybrider er tilgængelig med både baghjulstræk og firehjulstræk. 

What do you think?

Written by Steen Nielsen

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

GIPHY App Key not set. Please check settings