in

Ros til racertalent efter GT3-debut

Mikkel Jensen kørte ind på den store GT-scene med speederen i bund. 

Med en tredjeplads i tidtagningen og en tredjeplads i det første løb i årets ADAC GT Masters på Oschersleben satte han en tyk streg under sin position som BMW juniorfabrikskører. 

Der var da også stor ros fra Mikkel Jensens medkører i BMW M6 GT3’eren, den dobbelte DTM-mester, Timo Scheider: 

“Mikkel kørte et flot løb, han er motiveret til at lære, så han kan blive fabrikskører og tjene penge på at køre race. Han tacklede presset godt og lavede ingen fejl – gode egenskaber.” 

Store ord, men der bliver ikke megen tid til at nyde triumfen, for allerede fredag i næste uge går det løs i stærke tyske GT3-serie i Most i Tjekiet. 

Derefter står der race på skemaet de kommende 11 weekender. 

Noget af et program! 

Det er dog ikke alle weekender Mikkel Jensen skal spændes fast i racersædet. I to af weekenderne skal han med BMWs WEC/Le Mans-teans til løb og test som reserve. 

“Jeg er blevet stillet i udsigt at skulle teste M8 GT3’ere inden Le Mans, så jeg kan blive dus med den, hvis der skulle ske noget med en af de faste kørere og jeg derfor skal i aktion,” siger Mikkel Jensen til Vildmedbiler.dk. 

Efter løbet i ADAC GT Masters i Most skal danskeren ugen efter i aktion i ELMS på Spa i Belgien, hvor han igen skal køre for AT Racing i LMP3. 

Mikkel sad udenfor i sæsonpremieren i serien på Paul Richard, da man som bekendt kun kan et sted ad gangen. 

Han var savnet i teamet, der havde et rigtigt dårligt løb. 

Weekenden efter Spa går turen til Lausitzring i Tyskland, hvor han i forbindelse med DTM-løbet skal køre “taxa” i en et år gammel DTM BMW. 

“Jeg føler det som et cadau, at jeg får lov til at køre med VIP’er i en DTM-racer allerede så tidligt i min karriere,” slutter Mikkel Jensen snakken med Vildmedbiler.dk. 

What do you think?

Written by Steen Nielsen

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

GIPHY App Key not set. Please check settings