in

Rallytalenter må køre omvej til EM

Danmarks mest talentfulde rallykører, Jacob Madsen, og hans codriver, Line Lykke Jensen, må køre en omvej for at få opfyldt deres EM-drømme.

Opel Danmark har sammen med de danske rallymestre arbejdet at skaffe budget til at køre en fuld sæson i Europamesterskabet i rally for juniorer, men de må erkende, at det ikke har været muligt at finde den million kroner, det koster.

”Vi har derfor besluttet at prøve en sæson til i den tyske ADAC Opel Rallye Cup, hvor førstepræmien netop er fuld sæson i EM serien for juniorer i Opels fabriksteam, ” siger informationschef hos Opel Danmark, Erik Morsing. 

Ud over de tyske løb skal de køre udvalgte løb i Danmark og forsøge at skaffe penge til at køre mindst et EM løb for at samle erfaring til gavn for 2018, hvis det lykkes at komme i en fabriksbil fra Opel.

Jacob Madsen og Line Lykke Jensen kørte den tyske serie i 2015, hvor det blev til en samlet 4. plads efter en teknisk fejl og en afkørsel i to af de otte tællende afdelinger satte dem tilbage i den samlede stilling.

I 2016 vandt teamet det danske rallymesterskab i en Opel ADAM R2 og fik prøvet kræfter med et enkelt EM løb, hvor de blev nummer fire blandt mere end tredive konkurrenter i klassen.

Tiderne på hastighedsprøverne i det tjekkiske løb var konstant blandt de fem bedste, og det lykkedes endda at sætte en enkelt hurtigste tid på en af hastighedsprøverne foran Opels egne fabrikskørere og lokale tjekkiske mestrer.

What do you think?

Written by Steen Nielsen

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

GIPHY App Key not set. Please check settings

One Comment