in

Officielt: Ny Skoda Octavia

Den kommer som både plug-in-hybrid og mild-hybrid, den har et bagagerum på op til 640 liter og den kan fås med eksklusivt udstyr som massagesæder, head-up-display og DSG-automatgear med shift-by-wire. 

SKODA præsenterede mandag aften fjerde generation af deres mest solgte bil, Octavia, der både er bedre udstyret, længere, bredere og mere rummelig end forgængeren. 

Hatchback og Combi er blevet henholdsvis 1,9 og 2,2 cm længere, så de nu er 468,9 cm lange, mens bredden er øget 1,5 cm til 182,9 mm. Akselafstanden er 268,6 cm. 

Dimensionerne kan mærkes i den særdeles rummelige kabine, hvor der bl.a. er lagt 0,5 cm til knæpladsen på bagsædet, så der nu er 7,8 cm, og bagagerummet i  Combi er vokset 30 liter, så det nu rummer hele 640 liter bagage og dermed er klassens største bagagerum. Hatchback-udgaven rummer 600 liter – 10 liter mere end tidligere. 

Den ny Octavia ser virkelig elegant ud, specielt hatckback-udgaven med de coupe-lignende linjer sidder lige i skabet, men også combi-udgaven udstråler stil og elegance. 

Slægtskabet med Superb er tydeligt. 

SKODA Octavia forventes at få danmarkspremiere i sommeren 2020.

What do you think?

Written by Steen Nielsen

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

GIPHY App Key not set. Please check settings