in

Ny Peugeot 508 klar til kamp

Peugeot har givet den store mellemklassebil, 508, en større overhaling og er nu klædt på til kampen mod den ny Passat og Ford Mondeo, der lanceres sidst på året.
Nyhederne er en ny kølergrill med løve-emblemet trukket ned i grillen, hvilket vil være kendetegnende for Peugeots fremtidige modeller, touch screen, bakkamera og Blind Spot Monitoring, og ikke mindst et fornyet motorprogram, der bl.a. rummer den nye 2.0 Blue e-HDi med 150 hk og en CO2-emission på kun 105 g/km.

Den ny Peugeot 508 tilbydes med et bredt udvalg af nyeste generation af benzin-og dieselmotorer. Helt ny en Euro 6 1.6 liter THP motor med 165 hk og Stop&Start, der er kombineret med enten en 6-trins manuel gearkasse eller den nye 6-trins automatisk gearkasse. Den udleder 129 g CO2/km, hvilket er en forbedring på 15 g/km i forhold til forgængeren.
De nye dieselmotorer er udstyret med Blue e-HDi-teknologien, hvilket har betydet en markant reduktion af CO2-emissionen. Således repræsenterer 2.0 liter Blue e-HDi-motoren med 150 hk og en CO2-udledning på blot 105 g/km den laveste CO2-udledning i segmentet i forhold til motorer med tilsvarende effekt. Den nye 180 hk Blue e-HDi motor med 180 hk og automatisk gearkasse udleder 111 g CO2/km og er således en unik kombination af performance og brændstofforbrug.

Den nye 508 bliver produceret i Rennes i Frankrig til det europæiske marked, hvor den lanceres til september, også herhjemme.

What do you think?

Written by Steen Nielsen

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

GIPHY App Key not set. Please check settings