in

Ny BMW med Rolls-Royce-teknik

Er du til BMW, tjener du kassen og har du en stor familie, så er den ny BMW X7 måske noget for dig. 

Den deler teknologi med Rolls-Royce Cullinan, og er den største BMW til dato med plads til syv personer.  

Pas på Range Rover og Mercedes GLS. 

Den ny X7 kan også bryste sig med at have den største kølergrill i fabrikkens historie.  

X7 er lige over fem meter lang, den er to meter bred og 1,8 meter høj. En stor bamse, du ikke lige kaster ind i et parkeringshus! 

Lad mig lige indskyde, at den vejer 2,4 tons. 

For at gøre indstigningen til de to bageste sæderækker er bagdørene længere end fordørene,. Standard er tre siddepladser i midten og to bagi, men det er muligt at bestille den midterste sæderække med to individuelle sæder.  

X7 er en komfortabel sag og med en avanceret affjedringsteknologi, der sikrer fremragende køreegenskaber i både ujævnt terræn og på lige og kurvede veje.  

Luftaffjedring er standard på begge aksler med automatisk nivellering i forhold til underlaget. Ved off-road kørsel kan bilen hæves i to trin op til fire cm over standardindstillingen.  

Som standard kommer bilen med BMW Live Cockpit Professional med navigation, BMW Head-Up Display og BMW Gesture Control. 

Ligeledes omfatter standardudstyret ottetrins automatgear, firezones klimaautomatik, tredelt panoramaglastag, adaptive LED-forlygter, Driving Assistant (køreassistentsystemer) og Parking Assistant (automatisk parkering). 

Standardhjulene er 20”, og kan opgraderes til 21” eller 22”. Det er første gang, at der tilbydes 22” hjul til en BMW. 

For at individualisere bilen endnu mere kan man krydre med designpakken Pure Excellence eller M Sportspakke. Ligeledes kan der bestilles en Off-Road pakke med valg mellem xSand, xGravel, xRocks og xSnow. Dette sikrer, at den nye BMW X7 er klar til alle underlag i alle vejrsituationer. 

Som noget nyt kan der bestilles en ”termo”-version af kopholderne i midterkonsollen, som både kan holde børnenes drikkevarer kolde, men også holde kaffen varm på turen. 

Ved lanceringen kan der vælges mellem BMW X7 xDrive40i med en sekscylindret benzinmotor med 340 hk og 450 Nm, BMW X7 xDrive30d med en sekscylindret dieselmotor med 265 hk og 620 Nm samt BMW X7 xDrive M50d med en sekscylindret dieselmotor med 400 hk og 760 Nm. 

Der er i øjeblikket ingen planer om at introducere en udgave med plug-in-hybrid. 

BMW X7 produceres på fabrikken i Spartanburg, USA, ligesom BMW X3, X4, X5 og X6. 

Bilen kan opleves hos de danske forhandlere fra marts 2019. Priserne er endnu ukendte, men forvent er ordentlig udskrivning.

 

HVAD SYNTES DU OM BMW’ENS DESIGN?

What do you think?

Written by Steen Nielsen

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.

GIPHY App Key not set. Please check settings

Mikkel Jensen håber på DTM

Ford bygger endnu flere GT’er