in ,

Nu kan du lease Mazdas ny elbil

 

Mazda meldte hurtigt efter afsløringen prisen ud på den ny elektriske SUV, MX-30, der kommer til salg i september. Fra 240.000 kr. koster den. 

Og nu er Mazda også klar med priserne på privatleasing, der inkluderer et særligt introduktionstilbud. 

Det gælder den veludstyretde First Edition-udgave, der året ud, eller så længe lager haves, kan privatleases til samme pris som basismodellen MX-30 Sky. 

Vælger man First Edition-udgaven i introduktionsperioden, er prisen derfor 3.195 kr. om måneden med en førstegangsydelse på 15.000 kr. Til den pris kan man køre 10.000 km om året i tre år. 

Mazdas privatleasingprogram er opbygget fleksibelt, så man efter behov kan vælge en lavere førstegangsydelse og/eller flere årlige km. Eksempelvis kan man for kun 100 kr. mere om måneden køre 15.000 km om året, og for yderligere 200 kr. om måneden kan man køre 20.000 km om året. 

Mazda MX-30 vil fra introduktionen også kunne leases af virksomheder som firmabil. Priserne forventes at foreligge om kort tid. 

Mazda MX-30 er baseret på platformsarkitekturen fra Mazda CX-30 og den er udstyret med en elmotor med 143 hk og et batteri på 35,5 kWh, der giver en rækkevidde på 200 km efter WLTP-normen. 

Mazda har valgt dette batteri ud fra den betragtning, at det er mindre miljøbelastende at producere end et større batteri, og at det opfylder mange menneskers daglige transportbehov.  

What do you think?

Written by Steen Nielsen

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

GIPHY App Key not set. Please check settings