in

Nicolai Sylvest skriver ny GT3-kontrakt

Penge, penge, penge!

Det er det, det handler om i international motorsport. Uden dem er vejen lang til succes på den store bane. Specielt for unge kørere, der vil gøre karriere.

Men heldigvis er talentet stadig en vigtig faktor.

Det er Team Danmark-talentet, Nicolai Sylvest, et lysende eksempel. Han kørte sidste år, med succes, for det tyske topteam, Zakspeed Mercedes, i den tyske ADAC Masters Series i GT3, og parterne var enige om, at fortsætte samarbejdet i 2017.

Hvis de kunne blive enige om budgettet.

Men Nicolai Sylvest og hans rådgivere meldte klart ud, at de ikke kunne matche de krav, Zakspeed stillede, og forhandlingerne trak derfor ud.

Heldigvis vandt talentet over pengene. Zakspeed fandt den sidste del af budgettet hos deres egne sponsorer og skrev en ny kontrakt med danskeren, som de ser en stor fremtid i.

At de mener noget med det, viste de i sidste uge, da de kaldte Nicolai til Frankrig til den officielle test i Blancpain GT3-serien.

“Det er fantastisk at have fået aftalen på plads,” siger den 19-årige racerkører fra Jægerspris, der som sidste år skal køre sammen med den 20-årige svensk-schweiziske, Nikolaj Rogivue, i en Mercedes AMG GT3. 

“Vi matcher hinanden rigtigt godt, og vi tror på, at vi kan gøre os gældende i både juniormesterskabet og det samlede mesterskab,” tilføjer Sylvest. 

ADAC GT Masters er en international GT-serie med flere end 30 biler til start, der skøres syv afdelinger med to løb i hver weekend, og der køres på fem af de største baner i Tyskland, heriblandt Formel 1-baner som Hockenheim og Nürburgring. Herudover er der også løb på den østrigske Formel 1-bane Red Bull Ring samt Zandvoort-banen i Holland.

Nicolai Sylvests 2017-sæson starter den 28.-30. april på Motorsport Arena Oschersleben, som ligger mellem Hannover og Berlin.

What do you think?

Written by Steen Nielsen

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

GIPHY App Key not set. Please check settings