in

Flot sæsondebut for Sylvest

Nicolai Sylvest kom så og viste flaget i sæsonpremieren i ADAC GT Masters på Oschersleben.

En sjetteplads i weekendens andet løb og en tredjeplads i Pirelli juniorklassen var mere end godkendt.

For betingelserne var ikke optimale for Team Danmark-køreren, der bare få dage før løbet fik skruet en aftale sammen med det tyske team, MRS Racing, der har en enkelt BMW M6 GT3 med i serien.

Sylvest havde ikke testet BMW’en, inden han kom til Oschersleben, men formåede alligevel at imponere sin teamkammerat, BMW fabrikskøreren Jens Klingmann, og ikke mindst MRS Racings teamchef- og ejer Karsten Moliter.

De var ikke alene imponeret og deres danske kørers hurtighed men også den modenhed han udviste på og uden for banen. Og ikke mindst at han bevarede fokus selv om han måtte tage til takke med fem omgange i bilen i første træning, og måtte kigge på, da juniorkørerne afviklede deres halv times træning på grund af en teknisk fejl på BMW’en.

Så sjettepladsen i søndagens løb var mere end Sylvest havde forventet.

“BMW’en er ikke optimal på baner som Oschersleben med sine mange sving, og jeg vidste helt ærligt ikke, at jeg lå på sjettepladsen i løbet, men jeg følte at placeringen var god, da jeg aldrig blev overhalet,” fortæller Nicolai Sylvest til Vildmedbiler.dk

Næste opgave for Sylvest er anden afdeling i ADAC GT Masters på Most om 14 dage. Det er en bane, der passer bedre til BMW’en og med en officiel testdag om torsdagen før løbet, vil han være klædt meget bedre på.

Nicolai Sylvest og MRS Racing håber, at der kan findes sponsorer, så samarbejdet kan fortsætte hele sæsonen. Det arbejder begge parter intenst på at få på plads, og indsatsen på Oschersleben har forbedret mulighederne. MRS Racing vil have det danske talent, og Sylvest vil gerne blive.

 

What do you think?

Written by Steen Nielsen

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

GIPHY App Key not set. Please check settings