in

Nicki Thiim skal køre i stærk japansk GT-serie

Den danske GT-topkører, Nicki Thiim, skal i år på en ny mission. 

Han skal køre en Aston Martin Vantage GT3 for D’station Racing i den højt profilerede japanske Super GT-serie. Udover VM i GT, WEC, som han sammen med Marco Sørensen i øjeblikket fører.

Nicki skal ikke køre i topklassen GT500, men i GT300, der består af et kæmpefelt af GT3-biler fra europæiske og japanske bilproducenter. 

Nicki Thiim skal dele Aston Martin-raceren med Tomonobu Fujii, en 39-årige japaner, der i 2016 blev nummer tre i Super GT300-klassen i en Audi R8 LMS ultra. 

D’station Racing havde en misserabel 2019-sæson, men med fabriksstøtte fra Aston Martin og med Nicki Thiim i førersædet er der skruet op for ambitionerne i år. 

Grunden til, at Aston Martin går all-in, skyldes udover det sportslige aspekt, at det hæderkronede engelske bilmærke nyder større og større respekt i Asien, og at det skal styrkes gennem gode motorsportsresultater. 

For Nicki Thiim, der aldrig siger nej til ny arbejdsopgave, er Super GT i Japan en spændende udfordring. 

“Jeg elsker at køre race i Japan og vandt sammen med Marco Sørensen sidste år en afdeling i WEC på Fuji, så at skulle køre fast i det japanske GT-mesterskab er en stor ære,” siger han til Motorsport.com. 

What do you think?

Written by Steen Nielsen

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

GIPHY App Key not set. Please check settings