in

Motorsporten i korte træk!

Det sker i weekenden

Finale i ELMS
To danske teams er til start i sæsonfinalen af European Le Mans Series (ELMS), der køres den kommende weekend på banen i Estoril, Portugal.
I GTE er Team Formula Racing (Ferrari 458 GT) med Mikkel MacJohnny Laursen (billedet) og italienske Andrea Rizzoli snublende nær den samlede sejr i klassen. Holdet har en føring på 19 points til næstbedste hold, og er allerede sikret en start i 24-timers løbet på Le Mans i 2016.
Det aarhusianske Aston Martin-team Massive Motorsport er til start i GTC med den nykårede DTC-mester Casper ElgaardKristian Poulsen og Simon Møller. Massive Motorsport har i sin første internationale sæson foreløbig sikret to podiepladser i klassen.

Løbet vises direkte på TV2 Sport søndag fra kl. 13.55 samt livestreames på seriens hjemmeside.

Ulrik Linnemann på medaljejagt
Finaleløbet i EM-serien for rallycross Super 1600 køres søndag på Franciacorta i Brescia, Italien, og inden løbet indtager Ulrik Linnemann tredjepladsen efter foreløbig to sejre i år. Ulrik har to gange tidligere taget medalje ved det officielle FIA-mesterskab.

WRX-løbene livestreames på seriens hjemmeside på www.rallycross.com – EM-løbene kan ses senere.

Danskere på Hockenheim
11. og sidste afdeling af FIA European Formula 3 Championship afvikles den kommende weekend på Hockenheim, med tre tællende heats. Den danske Mercedes-junior Mikkel Jensen indtager inden finalen en samlet tiendeplads og er sikret start senere på året i det prestigefyldte Macau Grand Prix.
Løbet på Hockenheim vises på TV3 Sport (se hvornår på www.viasat.dk/tv-guide ) samt livestreames på https://www.fiaf3europe.com/

Ligeledes på Hockenheim jagter Nicolaj Møller Madsen en topplacering i Audi TT Cup. Inden finalens to løb er fynboen på en samlet andenplads. Også dette løb livestreames på Audi TT Cuppens hjemmeside.

Endelig er Nicki Thiim med i sæsonfinalen i Carrera Cup Deutschland, hvor sønderjyden indtil nu i år har to sejre. Dette livestreames på Carrera Cuppens hjemmeside.

DM-rally ved Horsens
DASU-rallytalent Jacob Madsen er i sin Opel Adam blandt de mere end 70 tilmeldte til Bygholm Rally ved Horsens lørdag d. 17. oktober.

What do you think?

Written by Steen Nielsen

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

GIPHY App Key not set. Please check settings