in

Stortalent får kontrakt med Ferrari-team

Vejen til toppen af international motorsport er fyldt med chikaner, for nu at blive i racersproget. 

Der skal et stort talent, et stærkt management og masser af penge for at for at komme derop, hvor det er rigtigt sjovt, og hvor man kan tjene penge på det. 

En af de danske kørere med mest talent i bagagen er 20-årige Nicklas Nielsen, der i år kører i den tyske Formel 4 for US Racing. 

Og vildmbiler.dk kan i dag fortælle, at århuskøreren har skrevet kontrakt med den danske Ferrari- og Maserati-importør, Formula Racing, om et samarbejde, der skal føre ham videre i karrieren. 

“Det er et spændende projekt, jeg bliver en del af, og med det store netværk, Formula Racing har, får jeg større muligheder for at få opfyldt mine drømme,” siger Nicklas Nielsen til vildmedbiler.dk. 

Også hos Formula Racing ser man store muligheder i samarbejdet. 

Vi arbejder med kørere, som har en professionel indstilling, og som kan byde ind med et stort talent. Begge ting har Nicklas, og vi har store forventninger til ham og hans præstationer,” lyder det fra teamchef Allan Jørgensen. 

Hvad samarbejdet konkret fører med sig, vil tiden vise sig. 

Der bliver talt om Formel 3 og GT-racing. 

“Det ultimative scenarie er et sæde i en Ferrari GT-racer. Jeg testede som Audi Academy Driver deres GT3-bil sidste år, og fandt mig rigtigt fint tilpas med at køre med tag over hovedet,” siger han. 

“Formel 3 er ikke opgivet, men det er hundedyrt at få et sæde i et stort team, og det bliver bare dyrere, jo længere man kommer op i graderne, GP3 og GP2, for slet ikke at tale om Formel 1.” GT-racing er mere opnåeligt og det er lettere at skabe en professionel karriere der,” fortæller Nicklas Nielsen. 

Aarhus-køreren ligger efter seneste afdeling af den tyske Formel 4-serie på Sachsenring i weekenden på en syvendeplads i det samlede mesterskab.  

Nicklas vandt rookie-mesterskabet sidste år, og havde håbet på mere i år. Men efter en sejr i det første af sæsonen løb er det gået op og ned med svingende præstationer, mekaniske og tekniske fejl samt en ordentlig flyvetur og en ødelagt racer efter et sammenstød med en bagfrakommende kører. 

Næste afdeling køres allerede i den kommende weekend, den 22.-24. september, på Hockenheim. 

“Jeg regner da med at skulle levere gode point til både teamet og mit eget ”regnskab Hockenheim. Vi kørte testkørsler dernede for halvanden uge siden, og hvis jeg kan leve op til de tider, jeg kørte der, burde jeg kunne toppe her i sæsonens sidste løb,” slutter Nicklas Nielsen. 

What do you think?

Written by Steen Nielsen

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

GIPHY App Key not set. Please check settings