in

Heinemeier skal køre Lexus GT3

Danske David Heinemeier Hansson, der blev nummer tre i årets Le Mans i LMP2-klassen, men efterfølgende frataget sejren på grund af en fatal fejl af teamet, skifter til næste år prototype-raceren ud med en Lexus F GT3 i det amerikanske WeatherTech Championship. 

Den danske it-millionær skal køre for det amerikanske familieteam, Gentilozzo, efter fem år i WEC.  

Hans medkører bliver den engelske GT-kører Jack Hawksworth. 

Heinemeier Hansson, der debuterer for det ny team i 24-timersløbet på Sebring i januar, skal i GT Daytona-klassen bl.a. andet konkurrerer med landsmandinden Christina Nielsen. 

Hun skifter i næste sæson, som tidligere skrevet på vildmbiler.dk, til det amerikanske Park Lane Motorsport Porsche-team, hvor hun efter hvad vildmbiler.dk erfarer skal køre sammen med Porsches fabrikskører, Patrick Long. 

 

Christian Lundgaard blev hyldet på podiet ved FIAs store præmiefest i Paris. 

Det blev den 16-årige Renault F1 udviklingskører for mesterskaberne i den nordeuropæiske NEZ- og spanske Formel 4-mesterskab. 

“En fantastisk nat! Alle jeg så op til, da jeg begyndte at køre, race var her i aften. Det var fantastisk at møde dem alle. Vi ses på banen en dag, Lewis Hamilton, skriver Christian Lundgaard på sin Twitter 

 

Danske High Class Racing har til næste sæson lejet den ene af deres LMP2 P17 Dallara Gibson prototype ud til det spanske team AVF. De to danskere Anders Fjordbach og Dennis Sørensen kører som i år også næste år i High Class Racing anden Dallara. 

Begge biler bliver at finde i European Le Mans Series i 2018. 

 

19-årige Patrik Matthiesen skifter i næste sæson til topteamet HHC Motorsport for at få mere fart i karrieren. 

Patrik vil med teamskiftet blive genforenet med de regerende Britiske GT4 mestre, og han vil komme til at danne par med Ginetta GT4 Supercup vinderen Callum Pointon. 

 

FDMs motorsportsinteresserede adm. direktør, Thomas Møller Thomsen, er blevet valgt som præsident for bilklubbernes paraplyorganisation FIA’s Region 1. En flot anerkendelse af FDMs arbejde som forbruger- og interesseorganisation, mener han. 

What do you think?

Written by Steen Nielsen

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

GIPHY App Key not set. Please check settings