in

Leaf bliver delvis selvkørende

Den elektriske Nissan LEAF bliver udstyret med den nyeste ProPILOT teknologi.

Det betyder delvis selvkørende teknologi, hvor bilen kan holde sin vognbane og afstand til forankørende bil på motorvejen. Teknologien aktiveres via tryk på en enkelt knap, som kontrollerer styring, acceleration og nedbremsning i en enkelt vognbane på motorvejen for at aflaste føreren med kørsel i stærk traffik eller ved køkørsel.

I løbet af de næste år vil Nissan’s ProPILOT teknologi tilbyde øget grad af selvkørende teknologi, hvor systemet til sidst vil kunne navigere i bytrafikken. Med det formål at gøre kørslen såvel mere sikker som behagelig, er udviklingen ProPILOT teknologien en del af Nissans Intelligent Mobility strategi, der overordnet skal medvirke til en nytænkning af, hvordan biler føres, er drevet samt integreret i vores samfund.

“Som et levende bevis på Nissan Intelligent Mobility, bliver den nye Nissan LEAF den mest avancerede, tilgængelige elbil på markedet idag. ProPILOT teknologi på den nye Nissan LEAF vil understøtte de mange fordele ved elbiler herunder mindre belastning af miljøet og dermed renere byer for fremtidige generationer,” fortæller Gareth Dunsmore, Director of Electric Vehicles, Nissan Europe.

Få seneste information og løbende opdateringer om LEAF med ProPILOT på ”ElectrifyTheWorld.

What do you think?

Written by Steen Nielsen

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

GIPHY App Key not set. Please check settings