in

Kia vil have en større bid af leasingkagen

Privatleasing er kommet for at blive!

Det kan vi vist godt slå fast med syvtommersøm.

Frygten for skyhøje regninger, når bilen leveres tilbage, er skudt ned af FDM, og priskrigen på leasingtilbud er lige så skarp som ved salg.

Peugeot er Danmarks største spiller på privatleasingmarkedet, men nu vil Kia også have bid af den attraktive kage.

“Vi forudser, at efterspørgslen på privatleasing ikke er toppet endnu, og vi har en naturlig interesse i at øge vores markedsandel af det kontinuerligt stigende privatleasing marked”, siger administrerende direktør hos Kia Import Danmark, Mogens Lyngsø. 

Importøren tager nu konsekvensen af det stadigt stigende marked for privatleasing, og giver med en storsatset kampagne mærkets privatleasing koncept et kæmpe kommunikationsboost, for netop at sikre, at de kunder der er i markedet for privatleasing også tænker på Kia.

Udover en attraktiv prissætning for privatleasing, ligger det Kia på sinde at tilbyde et for kunden let gennemskueligt produkt uden nogen overraskelser eller tekst med småt.

I den forbindelse har KIA gennemgået markedet, for herefter at finpudse det endelige privatleasing koncept.

Lige nu kan du for 2.095 kr. i udbetaling og 2.095 kr. pr. måned komme ud at køre i en Rio Style Plus 1.2 benzin med bl.a. Aircondition, El-ruder for, 5 døre, fjernbetjent centrallås, ratbetjent audioanlæg, sidespejle el-justerbare m. varme og højdejusterbart førersæde.

Med Kia privatleasing er prisen pr. ekstra 5.000 km beregnet alene efter serviceudgifter og ekstra afskrivninger. Det vil sige at springet fra 15.000 km til 20.000 km på eksempelvis en Rio 1.2 kun er 149 kr. pr. måned.

Kia  cee’d SW 1.4 Style kan du lige nu lease for kroner i udbetaling og 2.995 kr. om måneden. Den er blandt andet aircondition, ratbetjent audioanlæg, sædevarme i forsæder, varme i rattet, bluetooth, læderrat, sidespejle el-justerbare m. varme, 60/40 splitbagsæde, armlæn mellem forsæder, USB/AUX & Ipod indgang

På mange privatleasing-tilbud skal kunderne være opmærksomme på høje takster for overkørte kilometer, men med Kia Privatleasing er taksten på fx en Rio 1.2 kun 53 øre.

What do you think?

Written by Steen Nielsen

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

GIPHY App Key not set. Please check settings

Tesla tryner Ferrari, Bugatti, Porsche og…

Ny Kia Rio med stærkt design