in

“Jeg fik nogle knubs, men er helt ok”

“Jeg er ikke helt klar over, hvad der skete. Hastigheden var omkring 170 kilometer i timen, da bagenden skred ud, og jeg røg af banen og direkte ind i muren.” 

Danmarks bedste racerpige, Christina Nielsen, var rystet, men fattet efter sit dramatiske uheld under træningen til søndagens afdeling i den europæiske Le Mans-serie på Imola.

“Jeg fik nogle knubs, men er helt ok. Jeg er allermest ærgerlig på teamets vegne, og ikke mindst at mine teamkammerater Mikkel Mac og Johnny Laursen på grund af uheldet ikke kom ud at køre,” tilføjede hun. 

I teamet var der stor lettelse over, at Christina slap uskadt fra den voldsomme crash.

“Men det er svært at sætte ord på skuffelsen over, ikke at skulle køre løbet. Vi havde lagt rigtig mange kræfter i at finde det optimale setup, og vores resultater fra træningen viste, at vi kunne have været med helt i toppen,” lyder det fra Mikkel Mac.

Arbejdet med at bygge den danske Ferrari op igen er allerede begyndt, for teamet skal være klar til test om to uger på Paul Ricard-banen i Sydfrankrig.

Herefter følger den officielle Le Mans-test den 5. juni på La Sarthe, som altså bliver sidste forberedelse inden det store brag: 24-timers Le Mans.

“Vi sætter et stort, sort kryds over denne weekend og kigger nu fremad,” siger teamchef Allan Jørgensen. 

 “Le Mans har al vores fokus, og vi skal nok blive klar igen,” slår han fast.

What do you think?

Written by Steen Nielsen

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

GIPHY App Key not set. Please check settings