in

Jan Magnussen sikrer fremtiden

Danmarks bedste racerkører har optimeret forretningen, Magnussen Racing Experience, for selv at få mere styrke til det han er bedst til; at køre race.

“Jeg har i denne sæson kunnet mærke, at jeg har haft for meget om ørerne med de store opgaver for bl.a. Corvette i USA og DTC herhjemme, og derfor har jeg udvidet lederteamet,” fortæller Jan Magnussen til vildmbiler.dk.

Den består nu, udover Magnussen selv, af en bestyrelse med store kompetencer fra erhvervslivet og interesse for motorsport.

De gode mænd er den tidligere ejer af fem Auto Parts-afdelinger på Sjælland, Michael Holm, vognmand Benny Rasmussen, selv historisk racerkører, og advokat Claus Bach, der er formand.

Derudover fortsætter samarbejdet med pressechef Nikolaj Karlshøj, der får anvsaret for sponsorater og events.

“Det er et stærkt team, som ikke alene skal lede butikken, når jeg kører og tester i USA, men også være med til at løfte teamet op på et højere niveau,” siger Jan Magnussen.

“Det med et højere niveau kan på sigt være en satsning i udlandet.”

Udover to biler i DTC stiller Magnussen Racing Experience næste år også med et to biler i den ny danske Formel 4-klasse.

Jan Magnussen selv er i gang med forberedelserne til 24-timersløbet på Daytona sidst i januar.

Allerede den 6.-8. januar køres den officielle test, og her skal Corvette Racing fortsætte det gode arbejde i testen på den berømte bane for 14 dage siden.

“Vi prøvede nogle nye mindre tekniske detaljer af, og testede ny typer Michelin-dæk. Ellers kørte vi bare non-stop uden problemer. Flere hundrede omgange,” slutter Jan Magnussen, der ønske vildmbiler.dk’s følgere en god jul og et godt nytår.

What do you think?

Written by Steen Nielsen

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

GIPHY App Key not set. Please check settings