in

Schandorff til møde med Lamborghini

Frederik Schandorff vandt søndag Lamborghini Super Trofeo World Final Pro champion på Jerez i Spanien. 

DTC-køreren sluttede sammen med sin medkører, Jonathan Cecotto, helt lige med Sandy Mitchell og Andrea Amici efter resultaterne i kvalifikation og i de to løb. Begge teams vandt en afdeling, begge blev nummer to og begge sikrede sig pole position til de to afdelinger. 

Det udløste stort drama i kullissen og først efter lang tids venten kunne Frederik lade sig krone på podiet. At det blev ham skyldtes, at han havde vundet flest nationale afdelinger, en i Europa og seks i Asien. 

“det var nervepirrende at vente på afgørelsen, men heldigvis gik det min vej. Helt fantastisk at vinde så stort et mesterskab med kørere fra Europa, Nordamerika, Asien og Mellemøsten,” fortæller Frederik til Vildmedbiler.dk fra Jerez. 

Han har oplevet en enorm opmærksomhed efter sejren og han håber, at den kan give ham en Lamborghini fabrikskontrakt næste år. De fik en anden DTC-kører, Dennis Lind, efter han vandt Lamborghini Super Trofeo World Final Pro champion i 2016. 

“Jeg skal til Vallelung i weekenden for at tale med Lamborghinis motorsportschef, Giorgio Sanne, for at blive klogere på, hvad der skal ske næste år. Det bliver et spændende møde,” siger Frederik Schandorff.

What do you think?

Written by Steen Nielsen

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

GIPHY App Key not set. Please check settings