in

Fjordbach igen til start i Dubai 

DTC-køreren Anders Fjordbach blev i januar i år nummer 14 i 24-timers-løbet i Dubai, og den præstation er han blevet belønnet for med en start i næste års udgave af løbet. 

Han kørte for Team Abu Dhabi by Black Falcon, og præstationen imponerede den lokale teamejer og rigmand, Khaled Al Qubaisi, så meget, at han straks tilbød Ålborg-køreren en plads i teamets Porsche 991 Cup-racer i 2015-udgaven af årets første internationale 24-timers-løb.

Denne gang sammen med tyskeren Carsten Knechtges og russeren Vladimir Lunkin.

Khaled Al Qubaisi vandt selv løbet i 2013 og blev nummer tre sammen med Bernd Schneider, Jeroen Bleekemolen og svenske Andreas Simonsen i dette års løb i en Black Falcon Mercedes SLS.

“Løbet i Dubai er en fantastisk start på sæsonen, så jeg glæder mig helt vildt,” siger Anders Fjordbach til vildmbiler.dk. 

Han bliver dog ikke alene om at forsvare de danske farver. Team K Rejser, der vandt deres klasse sidste år, stiller igen til start i en Renault Clio RS Sport med følgende besætning: Jacob Kristensen, Jan Engelbrecht, Per Poulsen, Claus Berthelsen og Thomas Sørensen. Team Sally Racing er til start med Martin Sally, Peter Obel, Mads Christensen, Sune Marcussen og Jannik Larsen.

Peter Larsen stiller op for et svenske team i en Ginetta 650 GT4.

What do you think?

Written by Steen Nielsen

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

GIPHY App Key not set. Please check settings