in

FDM bliver partner i DTC

FDM træder i dag aktivt ind i dansk motorsport.

Ikke som søsterorganisationen ADAC i Tyskland, der er aktiv arrangører, men som partner i DTC-organisationen.

Peter Elgaard og FDM er blevet enige om at stifte et nyt selskab, som sammen skal står for løbsafviklingen og fungere som promotor for den bedste motorsportsklasse i Danmark.

“Det er en fantastisk dag for DTC og dansk motorsport,” siger promotor Peter Elgaard til vildmbiler.dk.

Det ny samarbejde betyder, at DTC-løb er sikret også på lang sigt.

”FDM vil gerne være med til at sikre motorsporten i fremtiden. Vi ejer FDM Jyllandsringen, som er Danmarks eneste FIA-godkendte bane, og som i forvejen bruges til motorsport. Så det er naturligt, at vi nu går mere aktivt ind i motorsport i Danmark. Der har i mange år været et positivt samarbejde omkring gennemførsel af løb på FDM Jyllandsringen. Det samarbejde ønsker vi nu at udvikle ved, at vi sammen med Peter Elgaard fremover vil være promotor og løbsarrangør i Danmark for DTC-serien og de øvrige motorløb på bane, som afholdes i tilknytning til DTC serien”, siger FDMs adm. direktør Thomas Møller Thomsen.

Samarbejdet betyder, at der i fællesskab afholdes fem løbsweekender på FDM Jyllandsringen, hvoraf tre vil være med DTCs deltagelse, de øvrige to løbsweekender bliver fordelt mellem historisk motorsport og motorcykler. Desuden vil samarbejdet også omfatte de resterende fem afdelinger, som DTC afvikler på de øvrige baneanlæg i Danmark. Løbsserien ændrer ikke navn og vil forsat være betegnet DTC.

”Udviklingen og kravene i al professionel sport stiger hvert år, og det er i særdeleshed også gældende i Motorsporten. Tilskuere, sponsorer, deltagere samt den danske medieverden, forventer hvert år en fremgang og en udvikling af sporten. Både på det sportslige område og ikke mindst på det underholdningsmæssige område. Motorsporten i Danmark har derfor brug for en stærk organisation, som kan fremme sporten yderligere på nationalt plan. Og det kan FDM,” siger Peter Elgaard.

What do you think?

Written by Steen Nielsen

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

GIPHY App Key not set. Please check settings