in

Elegant Hyundai med stærke kræfter

Den elegante coupé-hatchback, Hyundai i30 Fastback, kommer nu også i den sportslige N-serie med to-liters turbo med 250 eller 275 hestekræfter. 

Pris fra 440.000 kr. for standardversionen og 500.000 kr. for performance-udgaven. 

Standardversionen med 250 hk accelererer fra 0-100 km/t på 6,4 sekunder, men mener du ikke det er nok til at flå skindet af en kold kakaomælk, så løser performance-udgaven med 275 hk opgaven på bare 6,1 sekunder.  

På toppen følges de to versioner pænt ad med en speed på 250 km/t. 

Begge versioner er spækket med udstyr, men lad mig nævne sportslige detaljer som automatisk mellemgas ved nedgearinger og elektronisk lydgenerator, der intensiverer oplevelsen af motorlyd inde i kabinen plus meget mere. 

I performance-udgaven er udstyrslisten endnu længere. Her får du bl.a. variabel udstødning med suveræn lyd, røde bremsekalibre med integreret N-logo, 19” alufælge med Pirelli-dæk, sportssæder i dellæder samt elektronisk differentiale (e-LSD), som gør hjulene i stand til at dreje med forskellige hastighed ved at tilføre forskelligt drejningsmoment til dem – det sikrer præcis performance hver gang. 

Vildmedbiler.dk har tidligere på FDM Jyllandsringen testet hatcback-udgaven med samme motorer og udstyr, og det var en udsøgt fornøjelse. Performance-udgaven kan det hele, og gør det onde ved den ikoniske Golf GTI. 

Hyundai i30 N har vundet mange sejre i den verdensomspændende standardvogn-serie TCR International. 

What do you think?

Written by Steen Nielsen

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

GIPHY App Key not set. Please check settings