in

Hurtig fynbo i ny Peugeot TCR

Den tidligere DTC-kører, Michael Carlsen, har bestilt en splinterny Peugeot 308 TCR hos den franske fabriks racerafdeling og bliver i år fast deltager i dansk motorsports topklasse, TCR.  

“Jeg får bilen leveret om en måneds tid, og så går vi igang med at få teamet bygget op, og være klar til åbningsløbet på FDM Jyllandsringen i april,” siger Michael Carlsen til Vildmedbiler.dk.

Peugeot 308 TCR-raceren er med 1,6 liter motor, og ikke 2-liters som de andre biler i klassen, men det bekymrer ikke den rutinerede fynbo, da de yder der det samme.

Michael Carlsen var i sin tid med til at starte DTC-klassen, og glæder sig til at være med fra starten i den nye TCR-klasse.

 ”En TCR-racer er i min verden en rigtig racerbil. Den er bygget på basis af de bilmodeller, som folk kender fra gadebilledet, og en af de gode ting er, at der i TCR-klassen køres med forskellige mærker. Sådan som vi gjorde i gamle dage i DTC.” 

I de seneste år har Michael Carlsen primært kørt ti løb i 24H Serien og fra 2012 til 2016 været fast kører i den franske RCZ Cup, men han har også haft enkelte optrædener på FDM Jyllandsringen i dels sin gamle Peugeot DTC-racer, dels sin Peugeot RCZ. 

”Men begge har jeg for nylig fået solgt, så nu var der pludselig lidt tomt på racerværkstedet, og det har jeg det ikke godt med,” fortæller Michael Carlsen. ”At køre race i en Peugeot er jo mit hjerteblod, og jeg har også talt med min gamle mekaniker Peter Olsen, og han er klar til at være med igen.” 

What do you think?

Written by Steen Nielsen

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

GIPHY App Key not set. Please check settings