in

Dansk topkører tester for Astons fabriksteam

Rygterne i motorsporten flyver som bladene i efterårsstormen.

Vildmedbiler.dk har været på rundtur i cyberspace og har indfanget følgende.

Michael Christensen fortsætter for Porsche i WEC. Team Manthley bliver udskiftet med med Lechner Motorsport.

Nicki Thiim nævnes af min gode ven på sportscar365, redaktør John Dagys, som et emne til den ene Ganassi Ford GT i WEC.

Marco Sørensen skal teste for Aston Martins fabriksteam i Bahrain på søndag.

Og det lyder meget interessant.

Han skal på banen i den ny Aston Martin V8, der sættes ind i WEC næste år.

Det skal i den forbindelse nævnes, at den mangeårige Aston Martin fabrikskører, Stefan Mucke, forlader det engelske team for at køre for Ford.

Det ligger helt fast.

Og det kan måske åbne døren til fabriksteamet for Marco Sørensen.

Kommer Nicki Thiim til Ford og Marco Sørensen til Aston Martin efterlader det teamejer Jan Struwe, Young Driver Aston Martin, med et dilemma.

“Jeg satser på at fortsætte i WEC næste år, men nu må vi se, hvilke kørere jeg har til rådighed. Uden et stærkt team med vinderchancer, er jeg ikke interesseret i at køre med,” siger Jan Struwe til vildmbiler.dk.

Når man siger Marco, må man også sige Lasse. Den yngste af Sørensen-brødrene skal den 6. december forsøge sig at køre sig til en plads i næste års Audi TT Cup.

Det sker på Vallelunga i Italien, fortæller han far, Ruben Sørensen til vildmbiler.dk.

Også Danmarks store gokartstjerne, Niklaes Nielsen, skal til Vallelungo og forsøge at køre sig til en plads i næste års Audi TT Cup.

Mikkel O. Pedersen har nu fået den nedslående besked fra Porsche, at han ikke bliver ny junior-fabrikskører i Porsche Mobil 1 Supercup. Det er selvfølgelig øv, men han har allerede en plan-B og C klar.

“Jeg har fået gode tilbud fra to amerikanske og to europæiske Porsche Mobil 1 Supercup-teams, og dem arbejder jeg med. Skulle det også glippe, håber jeg at kunne køre Porsche Carrera Cup i Tyskland i min egen bil,” fortæller Mikkel O. Pedersen.

Også Anders Fjordbach er i dialog med flere GT-teams.

“Jeg vil gerne køre i en serie, hvor jeg har chancer for en topplacering, og det håber jeg på kan lade sig gøre,” siger han.

De danske GTE Pro-kørere, Michael Christensen, Porsche, Christoffer Nygaard, Nicki Thiim og Marco Sørensen, Young Driver Aston Martin, Kristian Poulsen, Larbre Competition i GTE Am (Corvette), og David Heinemeir-Hansson, GP2, skal alle i aktion i lørdagens WEC-finale i Bahrain.

What do you think?

Written by Steen Nielsen

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

GIPHY App Key not set. Please check settings