in

Dansk racerpige vil drille drengene

Den 22-årige racerpige, Michelle Gatting, gør overraskende racer-comeback på højt niveau i år.

Efter en sæson i 2014 i Porsche Carrera Cup, hvor hun havnede i det “forkerte” team, forsøger hun nu at sparke liv i karrieren i Danish Thunder Championship.

“DTC skal være springbræt til en ny karriere i udlandet. Og det er ikke tilfældigt, at jeg har valgt DTC, for det er Danmarks kongeklasse,” siger Michel Gatting til vildmbiler.dk.

Racerpigen prøvede sidste år Casper Elgaards DTC-racer over 12 omgange på FDM Jyllandsringen, og de topkørere, der overværede testen var ikke i tvivl om, at Michel Gatting har noget at byde ind med.

“DTC-raceren er rigtig fed at køre, og så lyder den 500 hestes V8-motor helt eventyrligt. Det er rigtig racerlyd,” siger den nordsjællandske pige. 

Gatting er helt klar over, at det kræver noget tilvænning at styre de 500 heste i skarp konkurrence, men hun er sikker på, at hun efter et par løb nok skal presse drengene mere end de forventer.

Michelle Gatting skal køre i team med Lars Mogensen, der også kørte DTC sidste år.

“Det bliver spændende at arbejde sammen med Michelle, der ikke alene kører godt, men også har en god forståelse for mekanikken,” siger han til vildmbiler.dk. 

Også Jesper Carlsen, direktør i FDM-DTC, glæder sig over, at det er lykkedes at få en så kompetent kører som Michelle Gatting med i DTC.

Særligt da hun har reelle vinderchancer,” siger han. 

Michelle Gatting glæder sig ikke alene til at komme ud at race med drengene på FDM Jyllandsringens ny asfalt, hun ser også frem til at opleve stemningen i paddock.

“Det er et fantastisk setup, der er i DTC, og det glæder jeg mig til at være en del af,” slutter hun.

What do you think?

Written by Steen Nielsen

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

GIPHY App Key not set. Please check settings