in

CHGP-ledelsen på hårdt arbejde: Vi klynger os til håbet

 

SIDSTE:

Ledelsen i Copenhagen Historic Grand Prix holdt tirsdag formiddag hastemøde efter Mette Frederiksen udmelding om at fastholde forbuddet mod store forsamlinger frem til den 1. september.

“Vi er farezonen, men vi klynger os til håbet om at tingene ændrer sig og arbejder på højtryk for at finde en løsning. Det kan være at køre løbet som et Tv-arrangement uden tilskuere eller noget helt andet,” sagde Erling Lindener fra presseafdelingen til Vildmedbiler.dk efter dagens møde.

….

Regeringen har mandag aften meddelt, at de fastholder forbuddet mod store forsamlinger til og med august. Dermed vil festivaller som Roskilde Festival og North Side Festival blive tvunget til at aflyse. 

Det gælder også Copenhagen Historic Grand Prix den 1.2. august. 

“Med Mette Frederiksens udmelding må vi konstatere, at CHGP er aflyst,” siger Erling Lindener fra presseafdelingen til Vildmedbiler.dk. “Vi skal have møde tirsdag aften, og der må vi se på, hvilke muligheder der er. Skal vi flytte løbet til senere på året , hvis vi kan, eller skal vi bare konstatere fakta og kigge hen mod 2021.

Med aflysningen af CHGP er de to største publikumsløb i Danmark aflyst. I sidste måned meddelte Classic Race Aarhus, at de ikke kører i år.

Forbuddet mod store forsamlinger vil ramme dansk motorsport hårdt, da alle publikumsløb vil blive ramt af forbuddet mod store forsamlinger. 

TCR-promotor, Martin Jensen, havde svært ved at fatte, det der lige er sket, men accepterer, at der er ting, der er mere vigtigt end motorløb. 

“Vi har ikke en plan b, men vi skal i gang med at få klarhed over situationen, og se om det er muligt at køre seks-syv løb når det igen bliver muligt at samle større grupper,” siger han til Vildmedbiler.dk.

FDM Jyllandsringen har aflyst løbet den den 2.-3. maj, hvor den ny TCR-klasse have haft Danmarkspremiere.

Martin Jensen oplyser til Vildmedbiler.dk, at datoen for sæsonens første officielle test bliver den 9.-10 juni på FDM Jyllandsringen. Nærmere oplysninger om afviklingen af testen vi blive afgjort så hurtigt som muligt.

What do you think?

Written by Steen Nielsen

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

GIPHY App Key not set. Please check settings