in

BMW’er, der er værd at vente på

Den ny BMW 3-serie bliver lanceret i marts i modellerne 320i Sedan, 330i Sedan, 318d Sedan, 320d Sedan og 330d Sedan og til sommer kommer to ekstraordinære versioner, Plug-in-hybriden 330e Sedan og den sportslige M340i xDrive Sedan.

To modeller, der nok vil være værd at vente på.

330e Sedan har en elektrisk rækkevidde, som er 50 pct. længere end forgængeren samtidig med, at brændstofforbruget og CO2-udledningen er reduceret med mere end ti procent. Bilen kan nu køre 60 km* på ren el. Ved blandet kørsel kører den 58,8 km/l* og udleder kun 39 g CO2per km*.

Den seneste generation af BMW’s eDrive-teknologi kombineret med en firecylindret benzinmotor er med til at gøre køreoplevelsen yderst sportslig og intens. Bilen har en samlet ydelse på 252 hestekræfter, og med den nye standardfunktion XtraBoost kan ydelsen hæves midlertidigt med hele 41 hestekræfter.

XtraBoost yder de ekstra hestekræfter til benzinmotoren ved at booste med lageret energi i højspændingsbatteriet.

Plug-in-hybridsystemet omfatter en 2,0 liters benzinmotor med BMW TwinPower Turbo med en effekt på 184 hk sammen med en elektrisk motor, der yder 68 hk. Det maksimale drejningsmoment er 420 Nm, bilen accelererer fra 0 til 100 km/t på 6,0 sekunder og topfarten er 230 km/t.

Den heftige M340i xDrive Sedan fuldender motorprogrammet med en benzinmotor på hele 374 hk. Den bomstærke sekscylindrede motor, M-affjedring og firehjulstræk, variable sportsstyring, M Sport differentiale, M Sportsbremser og 18” M letvægtsfælge giver køreglæde i topklasse.

Den sekscylindrede motor er den stærkeste nogensinde i BMW 3-seriens over 40-årige historie.

Et halvt sekund lyder måske ikke af meget, men det er den nye M340i hurtigere end den tidligere topmodel i BMW 3-serien. Bilen spurter fra 0-100 km/t på bare 4,4 sekunder og det maksimale drejningsmoment er 500 Nm.

BMW M340i xDrive Sedan leveres som standard med ottetrins Steptronic sportsautomatgearkasse, som blandt andet er karakteriseret af exceptionelt korte gearskift i de lavere gear, og Launch Control-funktionen sikrer maksimal acceleration fra stilstand til ønsket fart.

Med den perfekte vægtfordeling og firehjulstrækket er der sikret maksimal trækkraft, fleksibilitet og samtidig stabilitet i bilen, hvilket gør skarpe sving til en leg.

*De opgivne værdier for brændstofforbrug, CO2-udledning og rækkevidde er foreløbige.

What do you think?

Written by Steen Nielsen

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

GIPHY App Key not set. Please check settings

Rustbeskyt bilen i stedet for at købe ny

Få styr på bilens advarselslamper