in ,

Bilimportør bag klassisk bilmekka

Det gamle Landbrugsmuseum på Kongevejen i Kongens Lyngby skal omdannes til et mekka for klassiske biler. 

Danmarks næststørste bilimportør, (mærkerne Citroën, Peugeot, Opel, DS og Mitsubishi), Interdan, har købt bygningerne og jorden omkring, hvor de vil skabe Classic Car House 

Udover museum med klassiske biler vil der også blive en café, Willys Diner, som vil være åben for alle og på 1. sal af det gamle Landbrugsmuseum vil der blive eventlokaler. 

Der indrettes også faciliteter til mærkeklubber for klassiske biler, og Interdan har også ambitionener om at etablere en klub for bilentusiaster med relevante arrangementer og mulighed for at få opbevaret og repareret sin klassiske bil i fantastiske rammer. 

”Det har længe været en drøm for os at skabe et sted, som er for alle med interesse i klassiske biler – uanset alder, køn, økonomisk formåen og baggrund. Det er vores ambition, at Classic Car House skal være et publikumsorienteret, levende oplevelsesunivers og samlingspunkt for alle med passion for klassiske biler og vores fælles kulturarv relateret hertil. Det er ligeledes vores ønske at opføre café samt lokaler med mulighed for afholdelse af arrangementer som f.eks. konferencer, produktlanceringer og fejring af familiebegivenheder som fødselsdage og bryllupper i unikke rammer,” fortæller Anders Bruun, bestyrelsesformand for Interdan Holding A/S. 

De endelige planer for området bliver lagt i detaljer, når den endelige lokalplan foreligger, forventeligt om et års tid. 

What do you think?

Written by Steen Nielsen

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

GIPHY App Key not set. Please check settings