in

Audi optimerer R8 LMS GT3-racer

Audi har på Paris Motor Show præsenteret en faceliftet Audi R8 LMS GT3. 

Der er tale om en opgradering af modellen, der blev præsenteret i 2015, og som siden har kørt utallige sejre hjem til proffer og gentleman drivers over hele verden. 

Audi Motorsport har da heller ikke haft den store computer fremme i udviklingen af den ny model, men man har lyttet til brugernes input og forbedret bilen på de punkter, de har ønsket. 

Holdbarheden i drivlinen er forbedret, så der nu er længere serviceintervaller, aerodynamikken er forbedret og bilen er gjort lettere at køre for gentleman drivers og amatører. 

Teams der ejer den nuværende/gamle model kan tilkøbe en pakke, der bringer bilen op på niveau med den ny. 

Audi R8 LMS GT3 2019 får løbspremiere allerede i weekenden på Nürburgring Nordschleife, hvor der køres en afdeling i VLN-Serien. 

Audis fabrikskørere, Jamie Green og Christopher Haase, stiller op for Car Collection Motorsport i firetimersløbet i SPX-klassen, da Audien som den ny generation Aston Martin Vantage GT3 endnu ikke er homolgeret. 

Den ny Audi R8 LMS GT3 kommer til salg i november til 498.000 euro plus moms og opgraderingspakken af sidste års model kan købes for 28.000 euro plus moms.

What do you think?

Written by Steen Nielsen

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

GIPHY App Key not set. Please check settings