in

Alfa Giulia og Stelvio i to ny versioner – til lavere priser

To af de mest inspirerende biler på markedet, Alfa Giulia og Stelvio, har fået et større facelift, ikke designmæssigt, for der står de stadig helt skarp, men på de indre linjer. 

En nyhed er også, at de to modeller kommer i to nye varianter, Sprint og TI, begge som standard med detaljer som bl.a. sportslæderrat, sorte bremsekalibre og sportspedaler i aluminium.  

Og til lavere priser end tidligere. 

Giulia Super starter ved 399.990 kr. med en benzinmotor på 2.0 liter og 200 hk. Giulia Sprint starter ved 459.990 og TI ved 509.990 kr. med samme motor. Giulia Veloce starter ved 629.990 kr. med den nye baghjulstrukne udgave med en benzinmotor på 2.0 liter og 280 hk. 

Stelvio Super starter ved 549.000 kr. med en dieselmotor på 2.2 liter og 190 hk. Stelvio Sprint starter ved 609.990 kr. og TI ved 659.990 kr. med samme motor. Stelvio Veloce starter ved 829.990 kr. med en benzinmotor på 2.0 liter, 280 hk og firehjulstræk. 

TI er den luksuriøse variant med bl.a. eksklusive materialevalg til i kabinen som læder og træpaneler. Derudover kommer Giulia og Stelvio også i den veludstyrede introvariant Super samt topudgaven Veloce, der som altid tilbyder kraftoverskud og udstyr fra øverste hylde. 

I begge modeller er midterkonsollen opgraderet. Gearvælgeren har fået nyt design og er omgivet af poleret stål og – i det italienske flags farver. Drejeknappen er blevet forbedret, og det samme er armlænet, der nu også indeholder aflæggeplads med mulighed for trådløs opladning af mobiltelefon.  

En anden nyhed er instrumentgruppen, hvor der nu er et 7’’ TFT-farvedisplay, der klart og hurtigt giver føreren information under kørslen. 

Udstyrsvarianterne Sprint og TI kommer som standard med en lang række praktiske og intelligente førerassistent- og sikkerhedssystemer, og både lever Giulia Veloce og Stelvio Veloce lever dermed op til niveau to på den internationale standard for autonom kørsel, der er udgivet af SAE International. 

What do you think?

Written by Steen Nielsen

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

GIPHY App Key not set. Please check settings