in ,

Alfa har et godt tilbud til dig!

Mere Alfa, mindre pris. 

Alfa Romeo Danmark har præsenteret kampagnemodellen Giulia Evoluzione, der er baseret på en Giulia Sprint. Det vil sige, at den kommer med en benzinmotor på to liter og 200 hk. Motoren er kombineret med en 8-trins automatisk gearkasse, der sammen med det præcise styretøj sikrer den køreglæde, som er Alfas kendetegn. 

Udover den i forvejen lange liste over standardudstyr fra Sprint har Evoluzione ekstra standardudstyr til en værdi af 49.000 kr. Til trods for det er prisen sat 20.000 kr. ned i forhold til Giulia Sprint, og dermed kan man i alt spare 69.000 kr. på den sportslige italiener. 

Prisen for Alfa Romeo Giulia Evoluzione er 449.990 kr. og den kan opleves hos forhandlere fra slutningen af november. 

Den store pakke med ekstraudstyr omfatter tonede ruder, splitbagsæde (40/20/40), adaptiv fartpilot, gearskifte-paddles bag rattet, 19’’ alufælge med RunFlat-dæk, opgraderede bremser og røde bremsekalibre. 

Desuden har den altså al standardudstyret fra Giulia Sprint, hvilket omfatter bl.a. 8,8’’ Alfa Connect multi-touchskærm med Uconnect LIVE, ALFA DNA-vælger med tre køreprogrammer, Apple CarPlay, 7’’ TFT-farvedisplay i instrumentgruppen, 6-vejs justérbare elektriske forsæder med memory for fører, 25W Bi-Xenon-forlygter, LED-kørelys og -baglygter, lys- og regnsensor, parkeringspakke (med parkeringssensor for og bag samt bakkamera) og assistentpakke (med automatisk fjernlys-assistent, automatisk nedblændelige bak- og sidespejle, blindvinkelalarm med automatisk aktiv vognbaneassistent og skiltegenkendelse samt træthedsovervågning). 

What do you think?

Written by Steen Nielsen

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

GIPHY App Key not set. Please check settings