in

Alfa Giulietta i ny specialversion 

0

Som en hyldest til den første Alfa Romeo Giulietta Sprint fra 1954 præsenterer Alfa Romeo nu en specialversion af den kendte Giulietta. 

En specialversion der forener den italienske sportsklassikers stærke personlighed med fornyet motorkraft, smukke sportslige designdetaljer og et rigt udstyr.

Og den ny Alfa Romeo Giulietta Sprint lever til fulde op til sit navn, hvad angår hurtighed og motorkraft.

Den er udstyret med en ny 1.4 MultiAir Turbo benzinmotor med 150 hk. Det sikrer en tophastighed på 210 km/t og en acceleration fra 0 til 100 km/t på 8,2 sekunder.

Udvendigt markerer den nye specialversion af Giulietta Sprint et tydeligt slægtskab med de tidligere modeller med et rent og stramt design med elegante, svungne linjer.

Men et nærmere kig på den nye Giulietta Sprint afslører helt nye og unikke detaljer, der opstrammer det sportslige udseende i form af nye 17″ alu-fælge, mat sort-lakeret kølergrill, mørktonede bagruder, sorte rudelister, sideskørter, diffuser integreret i bagkofanger, mørke indsatser i forlygterne, mat sort-lakerede dørhåndtag og sidespejle og Sprint-logo på forskærmene.

Indvendigt er designet stilfuldt, enkelt og holdt i helt mørke toner. Sædeindtrækket er med indsatse i lækkert Alcantara, som er præget med Alfa Romeo-logo, og i de forreste nakkestøtter er det legendariske Sprint-logo syet ind.

Tagstoffet er ligeledes holdt i sort, mens rattet er beklædt med lækkert læder og med røde syninger, der matcher sæderne. Kanten rundt om instrumentbordet og indersiden af dørene er i et råt kulfiber-look, der matcher den elegante kabine.

Giulietta Sprint kommer med et imponerende udstyrsniveau, der blandt andet tæller to-zone klimaanlæg, cruise control, tågeforlygter og ratbetjent Uconnect radio med BlueTooth og touch screen samt det unikke Alfa Romeo D.N.A. system, som kan tilpasse bilen til kørestil og vejforhold.

Den ny Giulietta Sprint koster 299.900 kr.

What do you think?

Written by Steen Nielsen

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

GIPHY App Key not set. Please check settings