in

Xtra godt tilbud på Suzuki

Baleno er en af Suzukis mest populære modeller. Flere end 5.000 er der blevet solgt på to år, og den har i tilgift modtaget flere hædersbevisninger.

Det er kombinationen af pris, udstyr, økonomi og rummelighed, der har tiltrukket bilfolket og bileksperterne.

Line nu er der tre interessante tilbud på Baleno i Xtra-versioner til priser fra 129.990 kr., og det vil give bilfolkets noget at tænke på, for det er biler med udstyr, der vil noget til priser, der er til at betale.

De tre versioner hedder Comfort Xtra, Active Xtra og Exclusive Xtra, og på dem alle gælder det, at der er 10.000 kr. at spare i forhold til normalprisen.

Alle Baleno Xtra er udstyret med 1.2 Dualjet motor med 90 hk, der kører op til 23,8 km/l. Literen

Comfort Xtra er udstyret med aircondition, CD-radio med ratbetjent Bluetooth, el-ruder for, fjernbetjent centrallås, læderrat, sædevarme, LED kørelys, lakeret tagspoiler og meget mere. Her er prisen kun 129.990 kr. inkl. Levering.

Active Xtra koster 139.990 kr., og den har i tilgift radarstyret nødbremse, der automatisk advarer og bremser bilen ned, hvis der er risiko for en kollision og aktiv fartpilot der selv holder og justerer afstanden til den forankørende bil.

Exclusive Xtra koster 159990 kr, og her er der udstyr for pengene. Udover udstyret i Comfort Xtra og Active Xtra har den multimediecenter med 4-farve skærm, navigation og bakkamera, automatisk klimaanlæg og nøglefri betjening med trykknap start af motoren. Samt Bi-Xenon forlygter, 16” alu-fælge og sorte ruder bag.

What do you think?

Written by Steen Nielsen

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.

GIPHY App Key not set. Please check settings

Christina missede hele Le Mans-testen

Her er årets bedste motor 2018