in

VildMBiler.dk har mistet sin chefredaktør

Biljournalisten Steen Nielsen er død, 73 år. Han sov stille ind torsdag morgen den 16. september 2021.

Biljournalisten Steen Nielsen er død, 73 år. Han sov stille ind torsdag morgen den 16. september 2021.

Steen blev for et lille års tid siden diagnoseret med cancer i hjernen, oplyser en af hans nærmeste venner, Erik H. Madsen. Heldigvis har forløbet været uden smerter, men bevægelighed og balance gik til sidst fløjten.

Steen vidste godt selv hvor det bar henad, og fik for en lille måned siden en skøn dag til Grand Prix Danmark på FDM Jyllandsringen, hvor han fik hilst på (taget afsked med) mange af dem, han har skrevet om og talt med gennem årene.

Hans kone Lone, datteren Julie og Erik H. Madsen var med denne dag.

– Vi forventede, at Steen ville kunne klare en time til halvanden, før han blev træt. Men Steen var i hopla og klarede næste tre timer, før han var klar til at vende snuden hjem.

Steen Nielsen var uddannet journalist og skrev alle sine aktive år først og fremmest om biler. Biler, biler, biler var netop Steens emne; han var således i en lang årrække aktiv som jurymedlem i kåringen af Åres Bil i Danmark.

Emnet motorsport var hans helt store passion, hvilket understreges af hans besøg på hans hjemmebanes Grand Prix i år. Ved flere lejligheder deltog han som journalist aktivt i løb – for at reportere fra rattet i stedet for fra hegnet – og her beviste han flere gange, at han ikke bare var hurtig til at skrive om racerbiler, men også hurtig til at køre dem.

Steen Nielsen arbejdede gennem de mange år for mange forskellige medier, f.eks. Berlingskes B.T. og Fogtdals Blades Bilen Motor & Sport. Senere kom han til Den Blå Avis, der for ikke så mange år siden udkom på print med masser af journalistik og naturligvis bilstof, som Steen var ansvarlig for. 

De seneste år var han aktiv som skribent og testkører på sitet: vildmedbiler.dk.

Bisættelsen har fundet sted.

Æret være Steens minde og han vil altid blive savnet i vores hjerter- og mindet med stor affektion, vi vil savne hans gode humør og skarpe pen på vildmedbiler.dk

What do you think?

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

GIPHY App Key not set. Please check settings