in

Vi støtter også “Racing for Denmark” 

Renault Formel4.dk gør det, Magnussen Racing Experience gør det, mange gør det! 

Støtter “Racing for Denmark”. 

En ny netværksgruppe, der skal hjælpe danske talenter frem i en verden, hvor talent alene ikke rækker.  

De skal være med til at finde den næste danske racerstjerne; køreren med ”X-faktor”. 

Der har allerede vist sig god interesse for initiativet, og de indsamlede penge i 2017 går i første omgang til at understøtte de testkørsler, der sædvanligvis går forud for egentlige kontraktforhandlinger til 2018-sæsonen. 

”DASU støtter i tæt samarbejde med Team Danmark flere unge talenter, og med Racing for Denmark er målet at kunne yde de bedste af disse større finansiel støtte i de meget vigtige år, hvor de skifter fra karting til junior formelklasser,” siger sportschef i DASU, Bo Balzer Nielsen. 

Blandt de oplagte navne til at modtage støtte fra “Racing for Denmark” nævner sportschefen Team Danmark elitetalenterne, Formel 4-kørerne Christian Lundgaard, Nicklas Nielsen og Frederik Vesti. 

Blandt dem, der støtter “Racing for Denmark” er Danmarks største racerteam, High Class Racing, der står bag Formel 4 Renault.dk.. 

Vi gør det for at hjælpe de unge danske Formel 4-kørere, så de kan komme ud at konkurrere på den internationale scene,” siger promotor, Peter Utoft. 

Netop Formel 4 er den internationale motorsportsorganisation, FIAs, officielle startklasse på vejen til Formel 1. 

Medlemmer af “Racing for Denmark” bliver løbende inviteres til netværksmøder arrangeret af DASU. Første møde var et eksklusivt besøg på Red Bulls Formel 1 fabrik i England, arrangeret i samarbejde med Rapido Travel, der sammen med Dansk Metal støtter talentudviklingsarbejdet.  

Blandt dem, der støtter “Racing for Denmark” er: 

Dansk Metal, Team Danmark, Gregers Bruun, Team Danmark, DASU, Rapido Travel, HV Invest, PS Doorsystem, FTZ, Saniva Facility,  Magnussen Racing Experience, Formula Automobile, Formel 4 Renault.dk. 

Og Bo Balzer Nielsen, Martin Bjerg, Dennis Wounlund, Frank Ludvigsen, Hemming Van, Preben Søndergaard, Mikkel Jensen, Carsten Andersen, Jens Winther, Noah Watt og Christian Rasmussen. 

What do you think?

Written by Steen Nielsen

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

GIPHY App Key not set. Please check settings