in

Udvalg utilfreds med udlægning i Lind-sagen 

Formanden for DASUs banesportsudvalg, Michael R. Jensen, er ikke tilfreds med den udlægning af Dennis Lind-dommen flere medier, deriblandt vildmbiler.dk, har bragt videre til deres læsere.

“Jeg syntes, at det der skal kommunikeres ud, er det der rent faktisk er sket. Altså Amatør og Ordensudvalgets kendelse og præmisser,” siger han til vildmbiler.dk.

Og han fortsætter:

“Heri står der altså intet om, hvad Banesportsudvalget må og ikke må. Det er korrekt, at det står i det materiale, der er kommunikeret ud fra A/O. Det er dog modparten (Dennis Linds advokat) fremlæggelse af sagen.”

“Det et uddrag af deres såkaldt påstandsdokument, som jo er deres udlægning og argumentation for at de vil have lavet dommen om.”

Det er altså IKKE en del af A/O’s dom.”

“Jer er ret sikker på, at A/O faktisk er meget enige i den dom, som Banesportsudvalget havde afsagt, men de mener, at da der allerede var dømt for påkørslen.”

“Derfor kan Banesportsudvalget, i henhold til A/O’s mening, ikke tage det forhold op igen, og de har derfor kun forholdt sig til det, som er nyt (eller noget af det?) i sagen. “

Nemlig at Dennis Lind for at nå op til Mikkel hoverhalede seks konkurrenter efter målflag (det må man ikke iht. regl. 5. Det er af hensyn til officials klargøring af bane til næste heat, at betragte som gult flags forhold). 

Det har de så udelukket ham fra arrangementet for.

What do you think?

Written by Steen Nielsen

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

GIPHY App Key not set. Please check settings