in

Tre danskere i Lamborghini juniorteams

Dennis Lind, Martin Vedel (foto) og Frederik Schandorff er blandt de navne Lamborghini Squadra Corse har udnævnt til deres Young Drivers og GT3 Junior-program.  for 2018.

Dennis Lind var også i truppen sidste år, mens Vedel er ny blandt GT3-talenterne og Schandorff ny Super Trofeo-gruppen. 

Dennis Lind debuterede hos Lamborghini sidste år og viste hurtigt, at han er en kører med et stort potentiale, mens Martin Vedel og Frederik Schandorff lige skulle vurderes af Lambo-ledelse i 2018-sæsonens første løb, før de fik nyheden om deres udtagelse til junior-teamet. 

Lamborghinis målsætning med junior-programmerne er at promote og udvikle de unge talenter, alle under 26 år, til en karriere i motorsporten. 

Dennis Lind og Martin Vedel vil også blive involveret i udviklingen af både Lamborghinis gade- og racerbiler og få ekstra testdage i GT3-raceren, som Vedel kører det italienske mesterskab i. 

“Det er et fantastisk skulderklap, og jeg glæder mig helt vildt til at høre nærmere om Lamborghinis planer med mig,” siger han til Vildmedbiler.dk på vej til Audi Driving Experience, hvor han er instruktør. 

Også Frederik Schandorff jublede, da han fik en mail fra Lamborghini om nyheden. 

“Jeg vidste ikke, jeg blev vurderet i de to første Løb i Super Trofeo, så det kommer helt bag på mig, men det gør ikke glæden mindre. Jeg satser hårdt på en karriere i udlandet, så det er en god start at få,” siger han til Vildmedbiler.dk fra Silverstone i England, hvor han i dag tester forud for Trofeo-løbet i weekenden. 

At have tre kørere i Lamborghinis juniorteam er stort for dansk motorsport. 

What do you think?

Written by Steen Nielsen

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

GIPHY App Key not set. Please check settings