in

Thiim og Sørensen får ny firmabil

Her er Nicki Thiims og Marco Sørensens ny Aston Martin Vantage GTE, som de skal køre i den ny WEC Super Season med start på Spa næste år. 

Raceren er baseret på den ligeledes spritny Vantage gadebil, der blev afsløret tidligere tirsdag. 

Specielt Marco Sørensen, men også Nicki Thiim har testet masser af kilometer i Vantage GTE’en, der er udstyret med Mercedes AMG 4-liter V8 turbomotor.  

Flere end 12.000 kilometer, bl.a. en 30-timers test på Navarra og en krævende test på Sebring, har bilen kørt indtil videre. 

“2018/2019 WEC-sæsonen med bl.a. to 24-timersløb på Le Mans bliver ekstremt hårdt, men vi tror på, at vi får succes med den ny GTE i mange år frem,” sagde AMRs adminstrerende direktør, John Gaw ved præsentationen. 

Aston Martin Vantage GTE med nummer 95 er ejet af den danske rigmand, Jan Struve, der har lejet den ud til Aston Martin Racing. 

De to danske kørere har, som tidligere skrevet på vildmbiler.dk, fået forlænget deres fabrikskontrakter med AMR for yderligere to. 

Vantage GTE bliver rost til skyerne af engelske motorsportsfans, men mange havde gerne set den i malet i den mørkegrønne Aston Martin-farve i stedet for lysegrøn. 

Hvad syntes du? 

What do you think?

Written by Steen Nielsen

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

GIPHY App Key not set. Please check settings