in

Nicki Thiim flyvende på Paul Richard

Nicki Thiim skal sammen med Marco Sørensen i aktion for Aston Martin Racing i den officielle test på Le Mans søndag.

Men først skal han lige køre et 1000 kilometerløb for R-Motorsport i Blancpain GT Series Endurance Cup på Paul Richard i dag og aften.

Og hvilken optakt til det løb. Med en tid på 1.54,169 min. satte han teamets Aston Martin Vantage GT3 på pole position.

Nicki Thiim vandt på Silverstone for 14 dage siden sammen med Matthieu Vaxiviere og Jake Dennis afdelingen i Blancpain GT3 fra pole, så det er ren optur for teamet i øjeblikket.

Der er ikke færre end 51 biler med en lang række af Europas allerbedste GT-kørere til start Blancpain GT Series Endurance Cup på Paul Richard.

Det sætter Nicki Thiims præstation i relief.

“Jeg glæder mig meget til løbet her på Paul Richard, for med en hurtigste gennemsnitstid for alle tre kørere, foruden mig selv på 1.54,303 min. har vi store forventninger,” siger han til Vildmedbiler.dk.

6-timersløbet på Paul Richard slutter i aften og straks i morgen tidlig flyver han til Le Mans for at være klar til testen søndag morgen.

“Jeg forventer ikke, at der skal gives maks. gas i pre-testen på Le Mans, for ingen er interesseret i at afsløre deres reelle potentiale og risikere noget i forhold til Balance of Performance,” fortæller Nicki Thiim.

What do you think?

Written by Steen Nielsen

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

GIPHY App Key not set. Please check settings