in

Sjælden Porsche på dansk auktion

Er du på jagt efter en Porsche ingen andre i Porsche-klubben har, så skal du taste Platinvej 25, 6000 Kolding ind på GPS’en på søndag og være fremme hos Falke Biler inden kl. 13.00.  

Her kommer nemlig en Porsche 911 Turbo GEMBALLA GTR 600 specialbygget og døbt 750 EVO Coupé på auktion. 

Det hjælper ikke at ringe til Falke Biler på 44 22 62 61, som flere allerede har gjort, og smække et kanontilbud på bordet, for når en bil er registreret på en auktion, bliver den solgt der. 

Basta! 

Men du kan gå ind på Campen Auktion Randers og byde på bilen. Den er 70 allerede gjort og højeste bud er lige nu 1,2 mio. kroner. 

Der er ikke betalt afgift på bilen, så du skal slippe 150 pct. af købsprisen for at få plader på den. 

Til gengæld slipper du for at betale mons og salær af handelen. 

Der er kun bygget tre eksemplarer af Gemballa-Porschen, en er smadret, en står vist i USA og så den i Randers. 

Ombygningen af Porsche 911 Turbo GEMBALLA GTR 600 har været meget omfattende både under, ude og inde. I alt blev investeret 325.000 € for at bilen i 2003. 

Porschen er en af mange biler, der blev efterladt i et par maskinhaller af en amerikansk millionær i Sønderjylland, da han flyttede tilbage til hjemlandet. 

Kenneth Falke Theil, direktør ved Falke Biler i Kolding, fik tidligere på året muligheden for at byde ubeset på de mange biler, og den fristelse kunne han ikke stå for. Han slog til og inde i hallerne fandt han 59 velholdte og unikke specialbiler, hvor 41 af dem nu sælges på fysisk auktion. 

Udover Porschen kommer flere spændende biler, bl.a. en Honda S2000 VS Cabriolet, en Ford Mustang Fastback, en Oldsmobile Rocket, en Porsche Speedster Replica samt en Chevrolet Corvette Cabriolet Roadster.  

Se dem alle sammen på www.campenauktioner.dk, hvor du indtil fredag den 4. oktober kl. 20.00 kan komme med et bud. 

What do you think?

Written by Steen Nielsen

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

GIPHY App Key not set. Please check settings