in

Racertalent hyldet af Ferrari F1-chefen

Det var en stor præstation, da racerkøreren Nicklas Nielsen sidste år vandt verdensfinalen i Ferrari Challenge, der havde deltagelse af de bedste kørere fra alle Ferrari Challenge-serier i Europa, USA og Asien samt Stillehavsregionen. 

Fordi ingen forventede noget af den unge dansker. 

Det var der til gengæld i år, men Nicklas var igen cool og gentog triumfen på Monza i Italien. 

“Sejren var utrolig vigtig, meget vigtigere end sidste år, specielt fordi jeg denne gang startede finalen fra tredje position,” fortæller Nicklas Nielsen til Vildmedbiler.dk. “Det blev en hård kamp at komme i front, for italieneren David Fumanelli brugte alle midler for at forhindre mig at tage føringen.” 

Det lignede da også en andenplads til Nicklas, men med bare to minutter tilbage af løbet lykkedes det ham at overraske Fumanelli og komme forbi. 

En flot manøvre, der igen og igen blev vist på TV. 

Efter triumfen fik Nicklas Nielsen håndtryk og pæne ord fra Ferraris Formel 1-chef, Maurizio Arrivabene. 

“Det var helt overvældende og af stor vigtighed for min videre karriere, at Ferrari-toppen var på Monza,” indrømmer unge Nielsen. 

Forinden sejren i verdensfinalen havde Nicklas suverænt vundet mesterskabet i Ferrari Challenge Europe.  

2018 har været den bedste sæson for Nicklas Nielsen som racerkører, udover at have vundet 11 ud af 14 løb i Ferrari Challenge, har han vundet flere gokart, det største på Le Mans ugen før Monza, og han har vundet en klassesejr i GT Open i Ferrari i Barcelona. 

Tilbage i denne sæson er FIA Nations Cup på Bahrain International Circuit den 30. november, hvor han skal køre sammen med Johnny Laursen fra Formula Racing. 

“Det bliver en fantastisk spændende afslutning på sæsonen, og derefter skal der tages hul på forhandlingerne om næste sæson, hvor jeg håber på et GT3-sæde i en af de store serier,” slutter Nicklas Nielsen.

What do you think?

Written by Steen Nielsen

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.

GIPHY App Key not set. Please check settings

FDM: Det er billigst at køre på strøm

Elektrisk dansk bybil på vej